בחורה רזה שרוצה לרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחורה רזה שרוצה לרזות
    ליאורה
    16/12/2010

שלום. אני בת 19 ושוקלת 54. גובהי 165 ס"מ.
    יש לי בעיה. לאחרונה יש לי בעיה עם הגוף שלי ועם המשקל. אני מתעסקת בזה כל הזמן ולא מצליחה להרפות מהעניין. אני בטוחה שאני שמנה מאוד ולמרות שכל החברות שלי אומרות לי שאני רזה ועל מה אני מדברת בכלל. אני נמצאת כל הזמן בין דיאטה לדיאטה ופוחדת מאוד להשמין יותר ממה שאני עכשיו. בכל תקופת התיכון שלי הייתי רזה מאוד,ממש מקל. בצו הראשון למשל שקלתי 48. אני מודה שהמשקל הזה לא בריא אבל הייתי כל כך מאושרת באותה תקופה ובכלל לא חשבתי על אוכל. תמיד הייתי אוכלת המון ובלי לספור קלוריות ולא הייתי עולה במשקל. התחלתי להשמין קצת לפני הצבא. עליתי איזה קילו-שניים והתרחב לי מעט האגן וממש נבהלתי מזה. בצבא גדלו לי גם היריכיים ואני משתגעת מזה! איך זה יכול להיות? אני בחורה שאף פעם לא משמינה! אני מתסכלת במראה ומרגישה גועל,פשוט כך.
    בנוגע לדיאטות, כל פעם אני מתחילה ולא מצליחה להחזיק אפילו שבוע כי אני פשוט בחורה שאוהבת לאכול...אין מה לעשות בנידון.וגם מפני שאמא שלי תמיד שמה לב שאני משנה את הרגלי האכילה שלי והיא נורא כועסת עליי ודואגת, אומרת "שלא תהפכי לי לאנורקסית". לא יודעת כבר מה לעשות.
    איך ניתן להוריד במשקל ולא להישבר באמצע הדיאטה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחורה רזה שרוצה לרזות

הוספת תגובה

• בחורה רזה שרוצה לרזות - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    16/12/2010

אני חושב שאת סובלת מהתחלה של תסמונת אנורקסית ואמא שלך חוששת בצדק. את לא שמנה לכל הדעות ואפילו רצה הבעיה שלך בראש ובתפיסה שלך על עצמך את חייבת לשנות גישה במהירות ואם את לא יכולה לבד תפני בהקדם ליעוץ לפני שיהיה יותר בעייתי וקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו