טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני ליטל ... יש לי בעיה אני די שמנמנה -מלאה ,האזורים הבעייתיים שלי הם הבטן הישבן והיריכיים . הציעו לי דרכים שונות להרזות -לא לאכל מאכלים עם הרבה שמן ,לאכול פחות יותר,לאכול רק סלטים ומאכלים ללא הרבה קלוריות ופחמימות ,לא לאכול בערב(אחרי 6 בערך),ואני ניסיתי את כל הדרכים האלו וכלום לא עזר ז''א ניסיתי לא לאכול אחרי 6 ולאכול כמה שפחות פמחימות וקלוריות אבל זה לא עזר לא הרזתי בהתחלה ירדתי בערך כ- 2-3 קילוגרם והתחלתי להיות יותר קפדנית ולאכול פחות כי חשבתי שאני ארזה יותר אבל לאחר הוררדת ה-2-3 קילוגרמים האלו לא הרזתי בכלל ורק החזרתי את הקילוגרמים האלו חזרה . הגובה שלי הוא 1.65 ואני שוקלת 58 קילוגרם אני ממש רוצה להרזות אבל לא ודעת איך .. מישהוא יכול לעזור לי ? תודה מראש-ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא כתבת בת כמה את. אם את אדם בוגר, את לא בעודף משקל, לכן את מתקשה. מכל מקום כדאי שתקבעי פגישה עם איש מקצוע כדי תקבלי טיפול אישי ומקצועי ולא כל מיני טיפים כפי שעד עכשיו.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כול, אין שום אפשרות לרזות רק או בעיקר "באזורים הבעייתיים". עם תכנית הרזיה אפקטיבית, מותאמת לך אישית על ידי איש מקצוע תרזי בכול הגוף כולל במקומות בהם ישנם מצבורי שומן שמפריעים לך. למעשה משקלך תקין לחלוטין, ובהעדר עודף משקל קצב ההרזיה יהיה איטי, אפילו עם דיאטה מוצלחת. בפורום זה אינו נהוג להציע תפריטים, וכפי שציינתי הפתרון הכי טוב הוא לפנות אישית לאיש מקצוע, אבל אם תפרטי את כל מה שאת אוכלת ושותה, מחולק לפי ארוחות, וכמו כן הפעילות הגופנית, תקבלי הצעות שיפור. בת כמה את?
הערה: אין צורך להפסיק לאכול בשעה 6 בערב אלא אם את הולכת לישון לפני 9.
אני בת 17 אני גם עוסקת בספורט בזמן הפנוי לפני כמה זמן חודשיים בערך רקדתי ואין לי ממש זמן פנוי עכשיו ואני כבר לא רוקדת(בגרויות ואז צבא) תודה בכל אופן...
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים