טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 20 שנה, הגובה שלי הינו 1.63 מטר, ומשקלי הינו 50 ק"ג..ברצוני הגדול לגעת למשקל של 45 ק"ג באיזו דרך דרך שהיא..אני בעלת רצון גבוה, ותמיד שואפת לגעת במטרות שלי באיזה תחום שהוא, ובקשר לדיאטה ברצוני שתעזרו לי לגעת למשקל הזה ההוא, אפילו אם הייתה הדרך קשה, מה שחשוב לי שתהייה טבעית ומהירה ללא הגבלה בתפריט מסויים!
הערה: אני מכירה שהנני נמצאתבמשקל תקין..אבל משקל זה אינו משכניע אותי ובמיוחד את נפשח!
אשמח לקבל עזרה-תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מצד אחד אני לא מבינה אבל אני סקרנית מה גורם לך לירצות בגיל עשרים לקבל גוף של ילדה בת 12 זה לא סקסי זה לא יפה רוב הגברים יאמרו לך את זה ורוב הנשים [אם אכפת לך להיראות טוב] הכל בגלל ההשפעה והלחץ המשלה של החברה שמשדרים למין הנשי להיראות כמו מקלות
אני מבינה אותך אחרי הכל את לא הראישונה לפי דעתי זה מזעזע
אבל עצה שלי אל תתעללי בעצמך אחרי הרבה ניסיונות אני יכולה לומר לך .. שדיאטה מהירה מעלה הכל בחזרה תאכלי פחות משמין ויותר בריא ותרדי לאט לאט
[= אבל אבל בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את נמצאת בגבול של המשקל התקין. ז"א את ממש במינימום של המינימום עוד קצת ואת בתת משקל. ולכן אני לא ממליצה לך לרדת בכלל. זה יביא אותך למקום לא טוב ולא בריא .. אם יש לך בעיה עם הגוף שלך תעבדי על זה בעזרה ספורט ועזרה נפשית. אבל פחות 5 קילו ממה שאת עכשיו את תהיי בBMI של 16.9 וזה תת משקל. תשמרי על עצמך ..
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד