קבלת דעה, עצה ואפילו עזרה דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת דעה, עצה ואפילו עזרה דחוף!
    מחפשת קרן אור
    22/12/2010

שלום רב,
    אני בת 20 שנה, הגובה שלי הינו 1.63 מטר, ומשקלי הינו 50 ק"ג..ברצוני הגדול לגעת למשקל של 45 ק"ג באיזו דרך דרך שהיא..אני בעלת רצון גבוה, ותמיד שואפת לגעת במטרות שלי באיזה תחום שהוא, ובקשר לדיאטה ברצוני שתעזרו לי לגעת למשקל הזה ההוא, אפילו אם הייתה הדרך קשה, מה שחשוב לי שתהייה טבעית ומהירה ללא הגבלה בתפריט מסויים!

הערה: אני מכירה שהנני נמצאתבמשקל תקין..אבל משקל זה אינו משכניע אותי ובמיוחד את נפשח!

אשמח לקבל עזרה-תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון כתיב!

מחפשת קרן אור
    22/12/2010

*באיזו דרך שהיא.
    *משקל תקין.
    *נפשי ולא "נפשח".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

מחפשת קרן אור
    23/12/2010

?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך ...

ליר
    24/12/2010

מצד אחד אני לא מבינה אבל אני סקרנית מה גורם לך לירצות בגיל עשרים לקבל גוף של ילדה בת 12 זה לא סקסי זה לא יפה רוב הגברים יאמרו לך את זה ורוב הנשים [אם אכפת לך להיראות טוב] הכל בגלל ההשפעה והלחץ המשלה של החברה שמשדרים למין הנשי להיראות כמו מקלות

אני מבינה אותך אחרי הכל את לא הראישונה לפי דעתי זה מזעזע

אבל עצה שלי אל תתעללי בעצמך אחרי הרבה ניסיונות אני יכולה לומר לך .. שדיאטה מהירה מעלה הכל בחזרה תאכלי פחות משמין ויותר בריא ותרדי לאט לאט

[= אבל אבל בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכים עם אלינור ורוני, ובנוסף ...

אהרון רזון
    25/12/2010

ממליץ על בירור לגבי אפשרות של התחלת הפרעה נפשית\אכילה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינת המשקל

עדן
    24/12/2010

את נמצאת בגבול של המשקל התקין. ז"א את ממש במינימום של המינימום עוד קצת ואת בתת משקל.
    ולכן אני לא ממליצה לך לרדת בכלל. זה יביא אותך למקום לא טוב ולא בריא ..
    אם יש לך בעיה עם הגוף שלך תעבדי על זה בעזרה ספורט ועזרה נפשית.
    אבל פחות 5 קילו ממה שאת עכשיו את תהיי בBMI של 16.9 וזה תת משקל.
    תשמרי על עצמך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו