רק עולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק עולה
    מאי
    25/12/2010

היי אני רוצה לשאול שאלה שממש מתסכלת אותי אני כבר יותר מ8 שנים עוסקת בדיאטותבערך מגיל 13 ועד היום כלוםלא עזר לא הייתי ממש שמנה אלה יותר מאלה באזור הבטןן אבל בשנה האחרונה ממש הגעתי למצב נוראי הייתי מטופלת בהפרעות אכילה אך למרות זאת העלתי ואני לא יודעת חמה היוןם אני שוקלת 69 על מטר 165 ואני בת 19 .. אני לא יודעצת מה עשות עוד ממש בא לי למות אין לי חשק יותר לכלום אני חייבת שמישהו יעזור לי אני אוכלת מסודר ונכון שבוע אחד הגוף יורד הל טוב שבוע אחרי זה הוא עולה כפולל איך זה קורה ליי שבוע שעבר לדוגמא אכלתי מסודר חוץ מיום אחד שאכלתי טיפה יותר וכבר עליתי קילו זה לא הגיוני מה עושיםם???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק עולה

הוספת תגובה

• רק עולה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    26/12/2010

מאי שלום,

אני מניח שיש לך נטייה להשמנה, וזה כמובן לא מוצא חן בעינייך, וז הלגיטימי וקשה להיות כל הזמן בשליטה כאשר אנחנו חיים חיים עם הרבה פיתויים... אבל במצב שאת מתארת, את צריכה להמשיך לנסות וללכת ליעוץ עד שתמצאי את הבן אדם שיצליח להתאים את הטיפול לאורח חיים שאת יכולה לחיות איתו.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו