רזה מדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רזה מדי
    יואב
    29/12/2010

שלום לך,
    אני בן 16 1.84 ושוקל 63 ק"ג, כל הזמן אני אוכל, במיוחד ביצים (4 ביום בלי חלמון), טונה, סרדינים,
    קוואקר, ומזונות עשירים בחלבון ופחמימות ומשלב זאת עם אימוני משקולות של 6 ק"ג בכל יד.
    כלום לא עוזר לי..אני לא עולה משמעותית במשקל וגם אם אני עולה ק"ג או שניים כלום לא מתבטא מבחינה חיצונית, הכתפיים צרות, הידיים ארוכות וצרות כמו מקל ממש אפשר להקיף אותם עד 3/4 יד.
    (יש לי 13 אחוז שומן ואני אדם שלא מתעמל הרבה אך כנראה שכל צעד שלו שורף המון קלוריות)..

יש פיתרון לדבר המעיק הזה? אשמח אם תוכלו להרכיב לי מערכת תזונה כלשהי כי זה באמת בלתי נסבל..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רזה מדי

הוספת תגובה

• רזה מדי - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    30/12/2010

הי יואב,
    היכולת "להרחיב" היקפים בגוף היא גם גנטית וגם הורמונלית. כנראה שמבנה גופך ארוך וצר ולכן קשה לך יותר ל"הרחיב" אותו.
    בעזרת תזונה מתאימה עשירה באנרגיה וחלבונים ואימונים נכונים אתה יכול להגיע למקסימום הפוטנציאל שלך אבל גם למבנה הגוף יש חשיבות בתוצאה הסופית.
    אני מאמינה שעם הגיל והשינויים ההורמונליים - זה גם יהפוך יותר קל.
    אם זה מפריע לך מאוד- כדאי לך להתייעץ באופן פרטני עם דיאטנית שיש לה רקע בתזונת ספורט ועם מאמן כושר.
    טיפים כלליים שאני יכולה לתת לך - לאכול כל 2-4 שעות, לאכול חלבונים בכל ארוחה - עוף/דגים (גם טונה)/ בשר/ גבינות/ ביצים/ טופו ומזונות בריאים עשירים באנרגיה כמו גרנולה, אבוקדו, טחינה, חלבה, אגוזים שקדים ופירות יבשים.בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו