טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם, כמה פירות מותר לאכול ביום אחד? אני בעיקרון אוהבת לאכול הרבה םירות אבל בבדיקת דם שעשיתי יצא שיש לי רמה גבוהה של טריגיליצידים. הרופאה אמרה לי שזה שומנים וזה יכול להגיע מפירות. איזה פירות מותר לאכול ועל איזה פירות עדיף לוותר?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הטריגליצרידים הם סוג של שומנים שכאשר הם נמצאים בריכוז מעבר לנורמה ז.א מעל 150 מ"ג לדציליטר של דם אזי התופעה עשויה למספר בעיות רפואיות ביניהם טרשת בכל העורקים בגוף ובהמשך לדלקת קשה בלבלב.הרמה שלהם עולה כתוצאה מאכילת שומנים וסוכרים ובין הסוכרים כמובן הפירות.סה"כ ריכוז הסוכר ברוב הפירות הוא זהה וכמות גבוהה יותר יש בענבים ומנגו.מומלץ לבדוק מה הגורם אצלך לעליה בטריגליצירידים,האם יש לך עוד גורמי סיכון לטרשת עורקים כמו:עישון חוסר פעילות גופנית מחלות לב במשפחה ועוד ולהתייעץ עם רופא המומחה בתחום. בברכת בריאות שלמה דר' עמיאל פיגנבאום ע.ש.ר מרכזים בריאותיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד