טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשאול ברוב ימות השבוע לא כולל סופ"ש לא יוצא לי לאכות אוכל מבושל,ף מה שזה אומר אני אוכלת המון המון ירקות סלטים בשילוב או טונה או חזה עוף הרבה קטניות כגון עדשים / אפונה תירס, מוסיפה לעיתים אבוקדו אגוזי מלך משתדלת לאכול במהלך היום את כל מה שצריך אבל לא אוכלת בעיקר סלטים במהלך השבוע וסופש רק מבושל אורז מלא בעיקר בשר וכו'. האם תפריט שמורכב ברובו מירקות וחלבונים ומעט פחמימות כגון: פריכיות ברנפלקס וכו' הוא תקין? אני פשוט לא רגילה לאכול מבושל במהלך היום זה מאוד כבד לי במהלך העבודה והרגלתי את עצמי מעבר לזה שאני מאוד אוהבת לאכול ירקות ופירות. חשוב לי לציין שבבדיקות הדם שעשיתי בשנים האחרונות ערך האלקלין פוספסט יצא 18 וכל שאר הערכים תקינים.
אודה לתשובה בהקדם.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא חייבים לאכול אוכל מבושל כל יום. העיקר שהתפריט יהיה מאוזן ומרכב ממאכלים בריאים. טוב שאת מאוד אוהבת לאכול ירקות ופירות. יש לציין שהם מורכבים בעיקר מפחמימות, כך שאם את אוכלת כמות מספקת, את לא חייבת לאכול פחמימות מרוכזות (דגנים, לחם, תפו"א, פריכיות, ברנפלקס וכו").
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד