טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שחקן טניס מקצוען ותחרותי בן 17 וחציורציתי לשאול האם התפריט שלי מאוזן וטוב.. ארוחת הבוקר שלי היא ברנפלקס עם חלב ביניים:פרי ארוחת הצהריים לפני או אחרי האימון היא פסטה\פתיתים\אורז(מלאים) עם חזה עוף\פרגית\עוף ארוחת הערב לאחר אימון היא 4 פרוסות לחם עם גבינות דלות שומן,ירקות,טונה וכו'... בנוסף רציתי לדעת האם אמור להיות הבדל בין מה שאני אמור לאכול לאחר אימון הטניס לבין מה שאני צריך לאכול לאחר אימון הכושר הכולל סיבולת,כח,חדר כושר וכו...? ביצה-האם בריא לאכול את החלמון לאחר האימונים ? עדשים-אני אוהב מאוד מרק עדשים האם הוא בריא ?האם אבקת מרק עוף פוגעת בבריאות? ארוחת לילה-האם צריך לאכול משהו לפני השינה?אם כן,מה? כשבא לי משהו מתוק...מה אפשר שהוא בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד