השמירה נמאסה עליי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמירה נמאסה עליי
    אני
    05/01/2011

אני שומרת בקפדנות רבה על מה שהורדתי-25 קילו שומרת בקנאות רבה,מרוצה,נהנית ממידת המכנסיים,מההרגשה,מהמחמאות ---הכל טוב ויפה!
    אבל....המרוץ,ההדיקות ,פעילות הגופנית,והקפדנות מתישים אותי...
    אין לי זיופים [כמעט],ואם אני מוסיפה עוד פרי ליום או פעמיים בשבוע מתפנקת עם פרוסת לחם וממרח מתוק ישר רואים זאת על המשקל...
    אוףףףףףף זה כמו ילד שמשתדל ומקפיד נורא בלימודים ובכל זאת המורה מתלוננת...
    רוב הזמן הבטן שלי נראית נפוחה ואני כבר לא יודעת ממה זה,
    איך ממשיכים?
    איך מגיעים לאיזון פיזי ונפשי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמירה נמאסה עליי

הוספת תגובה

• אל תתיאשי

looknfeel
    05/01/2011

כול הכבוד לך שהורדת עשרים וחמישה ק"ג ואת שומרת כול כך יפה . נכון הדרך לא קלה ויש רגעי שבירה אבל תחשבי על הרווח הגדול שלך .
    תאספי כוחות ותמשיכי לשמור , מותר להישבר אבל לא לוותר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין פתרונות קסם

אהרון רזון
    06/01/2011

כל החיים תצטרכי לבצע פעילות גופנית כחלק חובה מסדר היום (כמו ציחצוח שיניים).
    אפשר לחרוג מידי פעם מעקרונות התזונה הנכונה, אם את מרגישה שזה מונע תסכול, בתנאי שזה נשאר תחת שליטה ולא הופך לשגרה .
    היייתי מציע לך התייעצות עם איש מקצוע לגבי התפריט הנוכחית שלך, אולי הוא יוכל לשפר אותו כך שיקל עליך את השמירה וימנע חסרים. בנוסף, ייעוץ טוב עשוי לפתור את בעית הנפיחות, אחרת
    כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו