טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בגלל שהוא מכיל סיבים בלתי מסיסים (הסובין) שמתנפחים יותר ומגדילים את נפח הצואה. אפשר לקנות מוכן בכל חנות טבע ובסופר (לא בכולם). כפי שציינתי מומלץ 2 כפות יחד עם מים או חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בגלל זה המלצתי לך לא יותר משתי כפות ביום, יהיה אפילו יותר זהיר להתחיל עם כף אחת. אם תראי שלא מנפח, אפשר יהיה להגדיל בהדרגה, אך לא ליותר מ4 מחולק לפעמיים ביום. חשוב לשתות מים סמוך לאכילת דייסת הסובין, אחרת זה לא מספיק יעיל, או אפילו ההשפעה יכולה להיות הפוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אהרון צודק, אבל הסיבה היא כי סיבים בלתי מסיסים כפי שבעיקר נמצאים בסובין חיטה גורמים לא רק לנפח צואה יותר גדול, אלא למעבר מהיר יותר של הצואה במערכת עיכול. סיבים מסיסים כפי שקיימים בסובין שיבולת שועל יוצרים רשת שגורמת למעבר איטי יותר של הצואה במערכת העיכול, עם זאת הם מגדילים את נפח הצואה מה שיכול לתרום גם ליציאות.
ועוד הערה, לפעמים שתי כפות לא מספיק. אם כך, מותר לקחת שתי כפות בבוקר ושתי כפות בערב, חשוב לאחר הלקיחה לשתות 2 כוסות מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד