פעילות גופנית ותזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית ותזונה
    דורין
    16/01/2011

שלום רב, רציתי לקבל את חוות דעתם של מנהלי הפורום בקשר להרגלי התזונה שלי בהקשר לפעילות גופנית שאני עושה. אני בת 61, עדיין עובדת, עושה פעילות גופנית 3-4 פעמים בשבוע בצורה של או הליכה או התעמלות בריאותית בקבוצה. הזמן של הפעילות הגופנית הוא בבוקר מוקדם, לפני העבודה. לפני ההתעמלות אני אוכלת חטיף בריאות מהסוג של ENERGY ושותה קפה. אחרי ההתעמלות אני אוכלת חצי גביע קוטד' או גבינה לבנה 3% עם פרוסת לחם מלא או סנדוויץ עם טונה. האם בצורה כזאת הגוף מקבל כל מה שדרוש למאזן נכון של אבות המזון? בברכה ותודה על תשובתכם מראש, דורין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות גופנית ותזונה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית ותזונה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    16/01/2011

דורין שלום,

מה שאת עושה מתאים בהחלט בתור התחלה. חשוב אבל להמשיך לדאוג לתזונה בהמשך היום. זאת אומרת, פרי ויוגורט באמצע הבוקר, מנה בשרית עם תוספת פחמימות מורכבות וירקות בצהריים ומזון בריא בהמשך היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה מאוזנת

דורין
    18/01/2011

שלום לד''ר נסטור ליפובצקי ותודה על תשובתך המהירה, שמדגישה את החשיבות של תזונה מאוזנת במהלך היום. רציתי לשאול האם זה בסדר שזמן הארוחה העיקרית שלי, שכוללת מנה בשרית עם תוספות של ירקות ופחמימות, יוצא בסביבות השעה 17:00, אחרי שאני חוזרת הביתה מהעבודה. עד אז אני אוכלת 2-3 ארוחות קטנות של יורורט עם פרוסת לחם, או קוטד' עם פרי, או סלט ירקות עם לחם. שוב תודה ויום נעים, דורין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו