זקוקה לעזרה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה !
    חסויה
    30/01/2011

היי,
    אני בת שמונה עשרה ארבע שנים חולה באנורקסיה אחרי אשפוזים בשניידר לסירוגין ואחד לתקופה ממושכת .
    לאור כל השינויים במשקל (ירדתי ואשפזו אותי ,ירדתי ואשפזו) נדפקה לי בלוטת התריס.
    וכשאני אומרת שהיא נדפקה אני מתכוונת שהיא ממש במצב של תפקוד ירוד.
    אני 1.76 ושוקלת הרבה מעל משקל היעד שניתן לי באשפוז וחשוב לציין שזה לא בגלל שחרגתי מהתפריט אלא בגלל שצמצמתי כי רציתי באוכל ופשוט עליתי.
    "יריתי לעצמי כדור ברגל" רציתי לרדת במשקל כשבסופו של יום עליתי לצערי הרב.
    כעת אני מעל המשקל יעד ואני מאוד מאוד מדוכאת מזה ,אני בוכה רוב היום החרדה שלי גבוהה מתמיד,אני מעדיפה לקחת כדורים פסיכוטים שירדימו אותי בשביל לברוח מהמציאות העגומה הזו שהכנסתי את עצמי ,בדיעבד הייתי מעדיפה להישאר במשקל שנתנו לי אז אבל לא הערכתי את זה.
    בכול אופן אני 1.76 ואני לא רוצה לרשום משקל כי אני מתביישת בו אבל אפשר להבין של-1.76 (ולא במשקל נמוך) לאכול 1500 קלוריות ליום זה מעט נוסף על כך שאני לא יורדת במשקל .
    בעבר כששקלתי הרבה פחות הייתי אוכלת 2500 והייתי באותו גובה.
    כל פעם שאני מנסה לצמצם כמויות הגוף שלי מאיט את חילוף החומרים ונכנס למצב התגוננת כך שזאת לא הדרך לרדת במשקל בשבילי כרגע. כושר גם כן בכלל לא עוזר וניסיתי כל כך הרבה.
    מה אתם מציעים לי לעשות ? בבקשה אל תגידו לי לאכול לפי התפריט ולחכות כי כבר אמרו וזה לא מספק אותי ,אני מתחננת תנו לי איזשהו פתרון על מנת לרדת במשקל.
    אני לא יכולה לחיות ככה יותר עוד ,בבקשה עזרו לי לרדת ,תנו לי עצה .
    תודה רבה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה !

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה ! - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    01/02/2011

הטיפול היחיד הטוב וזה שיעזור לך הוא טיפול ממושך במחלקה להפרעות אכילה. טיפול של רופאים מקצועיים. בעייתך הינה מחלה לכל דבר וחייבת בטיפול רפואי ארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו