קרקרים של לחמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרקרים של לחמית
    קוראל
    19/02/2011

היי אני קוראל אני בת 15 וחצי שוקלת 62 והגובה שלי הוא 1.72
    אני מודעת לכך קרקר לחמית הוא 35 קלוריות ושזה שווה לפרוסת לחם קל מבחינת קלוריות אבל יש פעמים שאני אוכלת חבילת קרקרים שלמה ביום למשל בערב ובצהריים אני אוכלת 2 פרוסות לחם קל ואני מגיעה לעד 1200 קלוריות (תמיד)
    בבוקר: 2 כוסות ברנפלקס + כוס חלב 3%
    ביניים: תפוח גדול (שהבנתי זה 116 קלוריות)
    צהריים:2 פרוסות לחם עם 3 ירקות חתוכים ו2 כפות קוטג' / גבינה עד 5%
    ביניים: תפוח
    ערב: חבילת קרקרים של לחמית (לא בכול יום)
    אז השאלה שלי האם זה בסדר? כי כמו שאמרתי . זהו סדר היום שלי ואני מגיעה ל-1000-1200 קלוריות..
    (אין לי בעיות בריאותיות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרקרים של לחמית

הוספת תגובה

• מקפיצה

א
    21/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרקרים של לחמית - תגובה

אהרון רזון
    21/02/2011

משקלך אידאלי . בהתחשב שאת לא סיימת את ההתבגרות, אינו מומלץ ואפילו
    מסוכן לבריאות לרזות עוד. את אוכלת מעט מדי ולא מאוזן. חסר בשר\דגים, מוצרי חלב בכמות מספקת, קטניות, ביצים,שמן זית\אבוקדו וגם ירקות את לא אוכלת מספיק.
    לפי דעתי את לא צריכה לספור קלוריות, אלא לאכול בריא ומגוון בלי להגזים בכמויות. מאחר שבחרת בשיטת ספירת הקלוריות, הגדילי את היקף הקלורי של התפריט היומי ל1600 ועשי כל יום פעילות גופנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו