טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
גובהי 1.54 ומשקלי 52 ק"ג, וזאת לאחר שירדתי כ - 16 קילו לאחרונה עי"י תזונה נכונה וספורט (ללא עזרה מקצועית)...כרגע אני מעונינת להוסיף לתפריט סוכרזית, ורציתי לדעת עד כמה טבליות מותר ביום (מתוך הנחה שבחורף שותים המון חם), והאם ב - א - מ - ת אין להם ערך קלורי?
כמו כן רציתי לדעת כמה פרוסות לחם קל מותר ביום? (בזמן הדיאטה הייתי אוכלת 4).
כמה פירות מותר ביום? (בזמן כנ"ל הייתי צורכת 2).
עוד משהו קטן שלא הבנתי עד עכשיו...למשל על אריזת גבינה צהובה רשום 28% שומן, האם זה לכל האריזה או לפרוסה אחת?
סליחה על ריבוי השאלות, ותודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גובהי 1.54 ומשקלי 52 ק"ג, וזאת לאחר שירדתי כ - 16 קילו לאחרונה עי"י תזונה נכונה וספורט (ללא עזרה מקצועית)...כרגע אני מעונינת להוסיף לתפריט סוכרזית, ורציתי לדעת עד כמה טבליות מותר ביום (מתוך הנחה שבחורף שותים המון חם), והאם ב - א - מ - ת אין להם ערך קלורי? ****** במשקל שלך, עד 15 זה בסדר. הערך הקלורי זניח לחלוטין, לא כדאי להתייחס.
כמו כן רציתי לדעת כמה פרוסות לחם קל מותר ביום? (בזמן הדיאטה הייתי אוכלת 4). ****** תלוי בכמות הפחמימות האחרות (אורז, דגנים, תפו"א) עד 4 זה בסדר, רצוי מקמח מלא.
כמה פירות מותר ביום? (בזמן כנ"ל הייתי צורכת 2). *****אפשר גם 3
עוד משהו קטן שלא הבנתי עד עכשיו...למשל על אריזת גבינה צהובה רשום 28% שומן, האם זה לכל האריזה או לפרוסה אחת? ****לאחוזים אין קשר לכמות. הפירוש שב100 גרם יש 28 גרם שומן. בד"כ פרוסה שוקלת 30-33 גרם, כלומר יש בה כ-9 גרם שומן. אני ממליץ לך לא לאכול כשגרה מוצרים כל כך שמנים, וזה ללא קשר לדיאטת הרזיה. הסתפקי ב5% ורק לעיתים רחוקות יותר מזה, אם את מאוד אוהבת.
סליחה על ריבוי השאלות, ותודה מראש!!! ***** אין צורך בסליחה, זאת מטרת הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לסוכרזית אין ערך קלורי אבל בכמויות גדולות של יותר מעשרים ליום למשך זמן ממושך שנים יכול להגרם נזק בריאותי לגבי שמירה על המשקל את צריכה לאכול קצת פחות קלוריות מהתוצאה של החישוב של משקלך כפול 24 כפול 0.9 בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד