מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    שני
    11/03/2011

אני מתחילה דיאטה בתקווה להרזות..יש זמן המתנה לדיאטנית אומנם לא הרבה זמן אבל עדיין עד אז אני חייבת לישמור..עכשיו כמה שאלות

1.מרק ירקות..כמה קלוריות לקערה??

התיבול והטעם:מרק עוף..מיץ לימון..פילפל..מלח

והירקות הם בעיקר:כרוב..ירק..בצל..גמבה..גזר..

2.אני מעשנת הרבה..ושותה לא מעט(בלשון המעטה)כוסות קפה!!

כמה קלוריות יש בקפה כולל חלב רגיל או דל?סוכר או סוכרזית??

3.פירות היכן אני יכולה למצוא טבלת קלוריות וגם לירקות??

4.כוס מיצ אשכוליות..לא גדולה..ולא זה עם החתיכות ..הרגיל..כמה קלוריות לכוס??

5.אילו מאכלים "ידידותיים " ויאפשרו לגוף יציאות טובות והרי שזה ישפיע על תהליך ההרזיה??כלומר אילו מאכלים הגוף "לא צריך" ופולט אותו החוצה??כי הרי לחם למשקל רגיל הוא אוגר במרכאות ואילו סיבים תזונתיים..חיטה מלאה וכו הוא פולט

אשמח למענה

וכן אני יודעת שזה מעייף ומייגע עיניין הקלוריות אבל בבקשה עיזרו לי אני בעלת עודף משקל ומוכרחה להצליח הפעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• מספר שאלות - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    11/03/2011

הרבה שאלות קודם כל החשוב מכל הוא ספירת הקלוריות של כל מה שניכנס לפה והתאמתו למצבך.
    רשימת קלוריות לפי כמות את יכולה למצוא באינטרנת בהרבה אתרים ובאתר שלי חרמון מן תחת משקלים וקלוריות של המזונות
    מרק עוף בעייתי בשל השומן של העוף עצמו לכן רצוי מרק ירקות תבלינים יבשים לא נספרים.
    הבעיה בקפה היא החלב והא מונע ירידה במשקל
    מיץ אשכוליות פחות טוב מאשכולית טריה
    יציאות טובות לא משפיעות על ההרזיה הן מסוכנות אם נגרמות בכוונה ע"י משלשלים גם עצירות לא טוב ולכן צריך לשמור על איזון ביציאות ע"י שתיית כמויות מים גדולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו