לחם שיפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחם שיפון
    מופ
    17/03/2011

שלום

אני אוכלת בדרך כלל 2 פרוסות לחם של שיפון בבוקר ועוד מנת פחמימות שזה כוס קינואה בצהריים, בכללי אלו הפחמימות שלי (למרות שבכל דבר יש כמות מסוימת של פחמימות)
    לאחרונה הבנתי שזה לא הכי מספיק לי אז עברתי ל3 פרוסות ביום או 4 במידה ואני מרגישה שאני צריכה..
    אני יודעת שלחם שיפון הוא משמין , השאלה היא אם זה לא יפריע לתהליך ההרזיה?
    אני לא אגיד את שם הלחם כדי לא לפרסם, אבל בלחם הזה יש ב3 פרוסות משהו כמו 199 קלוריות, והפרוסות הן נורא קטנות..
    כדאי אולי לעבור לשיפון קל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחם שיפון

הוספת תגובה

• לחם שיפון - תגובה

אהרון רזון
    17/03/2011

תלוי בהרכב ובהיקף הקלורי של התזונה היומית המומלצת.
    באופן כללי, 3-4 פרוסות ביום זה סביר אם זה מהווה את עיקר הפחמימות המרוכזות (עמילנים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז

מופ
    17/03/2011

אז 4 פרוסות לחם שהן אכן רוב הפחמימות היומיות שלי כולל מנת קינואה בצהריים זה בסדר למרות שזהו לחם שיפון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הוא הלחם האהוב עליך,

אהרון רזון
    17/03/2011

אין בעיה עם זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו