השמנה מיומיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה מיומיים
    דפנה
    19/03/2011

שלום!
    שאלה קצת מוזרה לי :)
    אני בדיאטה לאחר לידה (כבר חצי שנה) וירדתי 20 קילו בערך, מזה חצי שנה לא אכלתי עוגה או משהו מתוק ומאחר ושבוע הבא יש לי יומהולדת החלטתי להכריז על יומיים בהם ארשה לעצמי להתפנק ולהתפרע ולאכול ככל העולה על רוחי.
    שאלתי היא- האם אני אעלה ממש משקל מכך או שרק הירידה תעצר?
    אם אני אעלה- כמה בערך זה יכול להיות?
    סליחה...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה מיומיים

הוספת תגובה

• אל תעשי את זה!

אהרון רזון
    19/03/2011

אחרי ירידה כל כך משמעותית עם דיאטה מוקפדת, כל תוספת לא מבוקרת להיקף הקלורי של התזונה היומית תגרום להשמנה, וזה בלי לדבר על היציאה מן המסגרת והקושי לחזור אליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! עוד שאלה קטנה

דפנה
    19/03/2011

ואם אני רק אתפנק בחתיכת עוגה ואוכל המבורגר וזו תהיה התזונה שלי באותו היום?
    אני עושה דיאטת לחם מאוד מוקפדת כבר חצי שנה, אני מאוד חזקה ולא מעדתי פעם אחת כי זה באמת חשוב לי וכל חיי סובבים סביב זה(למעט הבת והבעל כמובן... קצת יוצר חשובים :))
    מה אתה אומר? יש משהו שאני אחרוג וזה יהיה בסדר ולא משמעותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נורא

אהרון רזון
    19/03/2011

אם זה עושה טוב לנשמה ובהתחשב במשמעת העצמית שהוכחת עד כה, כול עוד אינו בגדר השתוללות ופריקת עול, אפשר לתת לעצמך את מתנת יום הולדת שציינת. גם אם תעלי חצי קילו, ייתכן שזה יירד מהר עם החזרה למסגרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו