טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! שאלה קצת מוזרה לי :) אני בדיאטה לאחר לידה (כבר חצי שנה) וירדתי 20 קילו בערך, מזה חצי שנה לא אכלתי עוגה או משהו מתוק ומאחר ושבוע הבא יש לי יומהולדת החלטתי להכריז על יומיים בהם ארשה לעצמי להתפנק ולהתפרע ולאכול ככל העולה על רוחי. שאלתי היא- האם אני אעלה ממש משקל מכך או שרק הירידה תעצר? אם אני אעלה- כמה בערך זה יכול להיות? סליחה... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אחרי ירידה כל כך משמעותית עם דיאטה מוקפדת, כל תוספת לא מבוקרת להיקף הקלורי של התזונה היומית תגרום להשמנה, וזה בלי לדבר על היציאה מן המסגרת והקושי לחזור אליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ואם אני רק אתפנק בחתיכת עוגה ואוכל המבורגר וזו תהיה התזונה שלי באותו היום? אני עושה דיאטת לחם מאוד מוקפדת כבר חצי שנה, אני מאוד חזקה ולא מעדתי פעם אחת כי זה באמת חשוב לי וכל חיי סובבים סביב זה(למעט הבת והבעל כמובן... קצת יוצר חשובים :)) מה אתה אומר? יש משהו שאני אחרוג וזה יהיה בסדר ולא משמעותי?
אם זה עושה טוב לנשמה ובהתחשב במשמעת העצמית שהוכחת עד כה, כול עוד אינו בגדר השתוללות ופריקת עול, אפשר לתת לעצמך את מתנת יום הולדת שציינת. גם אם תעלי חצי קילו, ייתכן שזה יירד מהר עם החזרה למסגרת.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד