רגליים שמנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגליים שמנות
    ברלי
    21/03/2011

אני שומרת על תזונה נכונה כבר 6 חודשים,מקפידה ללכת ולרוץ כ6 קילומטר כמעט בכל ערב במשך 3 חודשים,אני גבוהה כ1.80 ס"מ ושוקלת כרגע 89 ק"ג לאחר שירדתי קרוב ל10 ק"ג.הולך לי יפה ואני יודעת שהירידה הנוספת במשקל היא רק שאלה של זמן,אנימרגישה בהתחטבות של אזור הישבן,הירכיים ואף המותניים,פחות באזור הבטן,והכי פחות(והכי מפריע לי)זה שהרגליים שלי-מעל ומתחת לברך-נשארות שמנות!!!
    יש לציין שבצעירותי הייתי בחורה רזה (כיום אני בת 38)והסתובבתי הרבה בשמלות מיני,כך שלא נראה לי שזה עניין של מבנה גוף.
    מאוד הייתי רוצה לדעת אם ההליכה\ריצה לא תורמים לעיצוב מבנה הרגליים\בטן ומה עליי לעשות?אולי פשטו הרזייה נוספת תביא לירידה בהיקפים גם באזורים אלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגליים שמנות

הוספת תגובה

• רגליים שמנות - תגובה

אהרון רזון
    21/03/2011

מבנה הגוף הינו נתון גנטי שעשוי להשתנות עם הגיל, אך אין ביכולתינו לשנותו . הרזיה
    כללית תוריד שומן גם מן המקומות הרצויים, אבל אין דרך לכוון לשם את עיקר ההרזיה.
    הליכה\ריצה מפתחת ומחזקת את שרירי הרגליים, ותורמת להמסת שומן בכל הגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו