תוזונה לכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוזונה לכושר
    גבי
    22/12/2007

שלום לכם ! אשמח לקבל קצת עזרה
    אני בן 19 טעכשיו התחלתי להיתאמן והיתי שמח אם היתם מביאים לי תפריט שיעזור לי בפיתוח שרירים

תודה מראש גבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוזונה לכושר

הוספת תגובה

• פיתוח שרירים

אהרון
    22/12/2007

אין מזון ספציפי שמפתח שרירים, ואני לא מדבר כמובן על הורמונים ודברים אסורים אחרים.
    רק אימון כוח אפקטיבי ובמינון נכון מחזק ומפתח שרירים. אתה צריך להקפיד על תזונה נכונה ומאוזנת. למפתחי שרירים מומלץ להגדיל את החלק היחסי של החלבון ל-20% מן התזונה היומית.
    חשוב לאכול ארוחה לא כבדה מבוססת על פחמימות מורכבות וחלבון, תוך שעה אחרי האימון.
    לפני האימון (לא קרוב מדי), ארוחה שעיקרה פחמימות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה וכושר

מוניקה קרן
    24/12/2007

שלום גבי,

עליך לצרוך דיאטה המבוססת על מזונות מגוונים וכוללת את כל רכיבי התזונה: פחמימות, חלבונים ושומנים. הארוחה החשובה היא זו שבאה אחרי האימון. יש לאכול תוך שעה מסיום האימון ארוחה הכוללת פחמימות (לחם, אורז, תפוחי אדמה, פסטה, דגני בוקר וכד'), חלבונים ( דגים, בשר, מוצרי חלב, ביצה) ומעט שומנים (בהתאם לקצובה האנרגטית שלך).

אם אתה רציני בעניין, ומתאמן ברוב ימות השבוע, כדאי שתפנה ליעוץ תזונתי אישי, שם דיאטנית תרכיב לך תפריט המותאם לדרישותיך במדויק.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו