מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת
    גלית
    27/03/2011

היי..
    התחלתי דיאטה לפני חודש ושבוע. בשבועיים הראשונים ירדתי קילו וחצי (יש לי משקל עודף של 12 קילו).אני רוצה לציין שאני אוכלת מסודר כל יום: בבוקר 3 פרוסות לחם עם סלט ענק וטונה שלמה בצהריים צלחת קורנפלקס ובערב 2 טוסטים ולפני שינה כוס חלב, סופשבוע אני אוכלת 2 ארוחות חמות של אורז+בשר ביום.פעם בשבוע אוכלת משהו מתוק כמו גלידה או עוגה חטיף שוקולד. זה כמות האוכל פחות או יותר. קניתי מכשיר לפני חודש (אלפטיקל) והתחלתי בשבוע הראשון עם חצי שעה ,שבוע שני שלושת רבעי שעה, שבוע שלישי שעה ושבוע רביעי שעה ורבע.אני מתאמנת כל יום חוץ מיום חופש אחד בשבוע.בשלוש השבועות האחרונים לא שקלתי את עצמי ואתמול סופסוף עליתי על המשקל בצפייה לראות לפחות 2 קילו פחות ומה שראיתי זה שלא ירדתי גרם.. איך זה יכול להיות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת

הוספת תגובה

• מתוסכלת - תגובה

אהרון רזון
    27/03/2011

את אוכלת יחסית הרבה פחמימות. הסתפקי בבוקר בשתי פרוסות לחם מקמח מלא, וותרי על הקורנפלקס לטובת ירקות עם מנת בשר רזה\דג. בערב רק טוסט אחד עם הרבה ירקות.
    בסוף שבוע, החליפי את האורז בירקות מבושלים. הבשר צריך להיות רזה, לא מטוגן וללא רוטב. לאור הקושי בהרזיה, עליך להגמל לגמרי ממתוק.
    הפעילות האירובית ראויה. אם יש לך אפשרות להשלים לשעתיים תוך גיוון (למשל הליכה נמרצת או שחיה, זה יזרז את ההרזיה. הייתי מוסיף גם אימוני כוח 2-3 פעמים בשבוע.
    העיקר ההתמדה, וההרזיה תבוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו