דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    יפית
    02/04/2011

שלום,
    לפני 3 חודשים עברתי ניתוח טחורים והחלטתי לעשות שינוי בתזונה שלי.

התזונה שלי עד לפני 3 חודשים הייתה מורכבת בעיקר מבצקים, מעט ירקות ופירות ומעט מים.
    החלטתי לעבור לתפריט בריא וזה אומר לחם מחיטה מלאה בלבד, המון מים כמעט 2 ליטר ליום, המון ירקות, אני נמנעת לחלוטין מבצקים ( בורקסים, עוגות וכו'), קיוויתי כי התזונה החדשה תשפיע גם על מערכת העיכול, אך להפתעתי אני סובלת מאז השינוי מעצירויות קשות והתפנות חלקית, כואבת ואיטית ( בעבר הייתי מתפנה כל 3 ימים בממוצע, אך התפנות מלאה).

האם זה קשור לשינוי בתזונה? האם הגוף נכנס ל"הלם" בגלל השינוי ? האם אני אוכלת משהו לא תקין? מה ניתן לאכול כדי להקל על מערכת העיכול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    03/04/2011

הי יפית,
    השינוי שעשית בתזונה הוא שינוי מבורך שאמור גם לשפר את פעילות המעיים שלך. יחד עם זאת לפעמים שינוי בהרגלי תזונה יכול לגרום לעצירות. אם את רואה שזה נמשך מעבר למספר ימים אני ממליצה לך לגשת לרופא ולברר אם יש סיבה אחרת לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו