טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אודה לכם אם תעזרו לי כי אני כבר מיואשת מכל הדיאטות אני בת 21 אחרי לידה ראשונה שוקלת 75 גובה 1.55 אני מאוד רוצה להרזות אני ממש דבה בבטן ומאוד רזה בכל שאר הגוף התחלתי להוריד לחם מהתפריט שלי ועוד המון המון דברים כמו געינים וחטיפים. ולהתחיל לעשות המון כפיפות בטן במהלך היום!! יוצא לי בבוקר לשתות קפה שחור 2 כפיות סוכר...ולפעמים לנשנש איזה שוקולד קטן בצהריים ארוחה משאני מכינה בבית לא כמות גדולה אלא בינונית שזה אורז עם עוף או עוף תפוח אדמה וכאלה.. והרוב לאכול פירות וגזר. האם אני אוכל לרדת ככה?? ואם אפשר אולי להמליץ לי על כמות קלוריות ואיך אני מחשיבה קלוריות?? כי אני בכלל לא יודעת להחשיב קלוריות...תודה מכל הלב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש לך עודף משקל ניכר. הרזיה של לפחות 20 ק"ג (זה לא קל!) תוריד באופן משמעותית גם את השומן הבטני. את לא צריכה לספור קלוריות אלא לאכול בריא בכמות מתונה ולבצע כל יום פ"ג במשך לפחות שעה. כפיפות בטן מחזקות את השרירים, וזה חשוב, אך לא מורידות שומן. עליך לדעת שאין דרך לכוון את ההרזיה למקום מסויים, אלא כאמור, נחוצה הרזיה כללית. את הקפה תשתי עם ממתיק מלאכותי ויש לוותר על נשנוש השוקולד . העוף ללא עור ושומן והאורז מלא (עדיף על תפו"א) ורצוי מדי פעם לוותר עליו לטובת ירקות. הירקות חייבים להיות מגוונים ומכל הצבעים, לא רק גזר. פירות לא יותר משניים ביום. יש להמנע מאוכל מטוגן ושמן, דברי מאפה, דברי מתיקה, משקאות מתוקים כולל מיץ טבעי, גבינות מעל 5%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד