טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 28, חצי שנה אחרי לידה, גובהי 1.61 ומשקלי כרגע הינו 61. ירדתי 14 קילו, שמתוכם 10 ירדתי בכך שאני בעיקר אוכלת בערב (במהלך הום אני לא רעבה בכלל וגם לא מספיקה לאכול כלום) במהלך היום אני אוכלת בדרך כלל פרוסה עם כפית חומוס ובערב- או: סלט גדול עם טחינה או כף גבינה, חבילת טונה וביצה קשה בתוספת 3 פרוסות לחם מלא קל או: סלט גדול ו3 פרוסות לחם מלא קל עם חביתה (2 ביצים שמן זית) ובכל יום אני אוכלת 2 פרוסות לחם מלא וקל בנוסף להכל לאחת הארוחות עם כפית נוטלה או ממרח השחר. אני לא שותה עם סוכר אלא רק סוכרזית, לא אוכלת ממתקם ובכלל לא חורגת בכלל ממה שכתבת למעט בשישי בערב בו אני אוכלת ארוחה רגילה (אורז, ירקות בשר, עוף) האם אני אצליח להרזות ככה את ה-10 קילו שאני מעוניינת? האם להוריד משהו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהתחשב שכבר ירדת הרבה, לא יהיה קל להמשיך בקצב סביר עם התפריט הנוכחי (הוא לא רע באופן כללי). על מנת לזרז את ההרזיה עליך לבצע פ"ג אירובית כל יום ככל שאת מסוגלת ויכולה להרשות לעצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים