טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 16 שוקלת 51 והגובה שלי 1.57 וחצי אני רוצה לרדת במשקל טיפה כי אני מרגישה שיש לי עודף שומן |: למישהו יש תפריט שיעזור לי? ותתנו לי שעות גם כי אני אוהבת לאכול הרבה וזה לא טוב |: וכמה זמן כל הליכה צריכה להיות? חצי שעה מספיק? תודה מראשש [=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם תורידי עוד 2-3 ק"ג יהיה מצויין. אני לא מציע לך דיאטה דלת קלוריות אלא להמשיך לאכול כמו עכשיו תוך וויתור או הפחתה ניכרת במתוקים. גבינות עד 5% שומן, בשר רזה בלבד, המנעות מטיגון ומרטבים עשירים, דגנים ומוצריהם מלאים בלבד, הרבה ירקות ו 3 פירות ביום. לפחות פעמיים בשבוע דג. 3 ארוחות עיקריות מסודרות ועוד 2-3 ביניים. הגרעון האנרגיה תוך שמירה על קצב חילוף החומרים שיוריד לך את השומן, יווצר על ידי הגברת הפעילות האירובית לפחות לשעה הליכה מהירה כל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ד.נ. האם, בצד תרומתם החיובית של סיבים תזונתיים, יש אמת בטענה שאכילתם פוגעת בספיגת סידן? ואם כן, מה ניתן לעשות כדי להפיק מהם תועלת, מחד, תוך הימנעות מנזק, מאידך? תודה ושבת שלום. אלדד
בוקר ------ 1 אשכולית\תפוז , 1 פרוסת לחם קל מלא או: 1 ביצה, 1 פרוסת לחם + פלפל אדום או: 1 פרוסת לחם מרוחה בגבינה\קוטגי 3%+ פילפל אדום
ביניים ------ 1 פרי או 1 לבן 1.5%
צהריים ------ סלט ירקות גדול בלי רוטב (רק לימון, כפית שמן או מעט אבוקדו) כמנה ראשונה 150 גר בשר רזה\עוף ללא עור\דג + ירקות מבושלים
ביניים ------ 1 פרי או לבן 1.5%
ערב ---- סלט ירקות גדול עם חצי גביע קוטג' 1.5% או ביצה קשה. דייסת סולת מלאה\אורז מלא\שבולת שועל\סובין שבולת שועל. עם או בל חלב 1%. אפשר להוסיף סוכרזית.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים