דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    ליאת
    11/04/2011

היי,אני בת 22 1.55 ושוקלת 54 עושה פעילות גופנית לפחות 3 פעמים בשבוע (הליכה מהירה במשך שעה) ומעוניינת להוריד לפחות 8 קילו בחודשיים שלושה אשמח אם תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• דיאטה - תגובה

אהרון רזון
    12/04/2011

אם הנתונים שלך (העדר עודף של ממש וגובה) יהיה קשה מאוד וגם לא רצוי לרדת בקצב שאת מציעה. הרחיבי את הפעילות האירובית לכל יום לפחות שעה וחצי והפסיקי לאכול דברי מתיקה, דברי מאפה, אוכל מטוגן או שמן, שתי רק מים, הגבילי את הלחם, אורז, תפו"א וכו". כל הנ"ל יביאו תוצאות מעודדות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה...

ליאת
    12/04/2011

לא הבנתי מה שאמרת לגבי העדר עודף של ממש זה אומר שיש לי הרבה עודך משקל?ראוי לציין שאני לא בחורה אלא טיפה מלאה ולא מרגישה בנוח עם הגוף שלי.לאחרונה אני עושה דיאטה בבוקר אני אוכלת מעדן בצהריים אני אוכלת בשר כלשהו וסלט ובערב ירקות ומעדן והורדתי 2 קילו ב3 שבועות אך משום מה השבוע נעצרתי.כמה בחורה כמוני שהגובה שלה הוא 1.55 והמשקל 54 צריכה לשקול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה... - תגובה

אהרון רזון
    12/04/2011

העדר עודף = אין עודף, כלומר את לא שמנה. טווח המשקל התקין עבורך: 45-59 ק"ג, לכן את נמצאת בטווח תקין. אם את לא מרגישה בנוח, יש מקום להוריד עוד כמה ק"ג. אם תגבירי
    את הפעילות הגופנית כפי שציינתי, ההרזיה תתחדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו