טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי,אני בת 22 1.55 ושוקלת 54 עושה פעילות גופנית לפחות 3 פעמים בשבוע (הליכה מהירה במשך שעה) ומעוניינת להוריד לפחות 8 קילו בחודשיים שלושה אשמח אם תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם הנתונים שלך (העדר עודף של ממש וגובה) יהיה קשה מאוד וגם לא רצוי לרדת בקצב שאת מציעה. הרחיבי את הפעילות האירובית לכל יום לפחות שעה וחצי והפסיקי לאכול דברי מתיקה, דברי מאפה, אוכל מטוגן או שמן, שתי רק מים, הגבילי את הלחם, אורז, תפו"א וכו". כל הנ"ל יביאו תוצאות מעודדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא הבנתי מה שאמרת לגבי העדר עודף של ממש זה אומר שיש לי הרבה עודך משקל?ראוי לציין שאני לא בחורה אלא טיפה מלאה ולא מרגישה בנוח עם הגוף שלי.לאחרונה אני עושה דיאטה בבוקר אני אוכלת מעדן בצהריים אני אוכלת בשר כלשהו וסלט ובערב ירקות ומעדן והורדתי 2 קילו ב3 שבועות אך משום מה השבוע נעצרתי.כמה בחורה כמוני שהגובה שלה הוא 1.55 והמשקל 54 צריכה לשקול?
העדר עודף = אין עודף, כלומר את לא שמנה. טווח המשקל התקין עבורך: 45-59 ק"ג, לכן את נמצאת בטווח תקין. אם את לא מרגישה בנוח, יש מקום להוריד עוד כמה ק"ג. אם תגבירי את הפעילות הגופנית כפי שציינתי, ההרזיה תתחדש.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד