שזיפים יבשים לעצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שזיפים יבשים לעצירות
    וסנטי
    12/04/2011

שלום, אבקש עזרתכם.
    יש לי עצירות כל הזמן כמעט באופן קבוע. אני מנסה הכל ומה שמאוד עוזר לי זה שזיפים יבשים במים.
    אני מבקשת לשאול האם צריך להשרות את השזיפים בלילה ולאכול ולשתות את זה בבוקר, או אפשר להשאיר מהבוקר בהשריה ולשתות בלילה?
    מה יותר אפקטיבי?
    תודה
    וסנטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שזיפים יבשים לעצירות

הוספת תגובה

• שזיפים יבשים לעצירות - תגובה

אהרון רזון
    12/04/2011

שתי השיטות אפקטיביות באופן כללי, אבל נסי את שתיהן לסרוגים וראי מה משפיע יותר אצלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות מן הגהינום

ורד גולד
    27/07/2012

יש לי ארסנל של משלשלים, אבל אפילו מלח אנגלי.לא עוזר.ניסיתי אנמה (חוקן) אבל התנוחה - שכיבה בצד, וקרוב לשירותים - בלתי אפשרית במצבי הבריאותי הכללי. אבלע הכל ובלבד שזה יעזור. כאשר אני חוגגת עם כאילו-דחף ליציאה, זה תמיד נגמר בשחרור גז גדול ותו לא. אני מכירה את ההמלצות לתזונה עם סיבים והרבה נוזלים,אבל במצבי אני מבקשת עזרה אינסטנט, לפחות פעם בשבוע. תודה,ואם המלצתכם תעזור, אתן תרומה מיוחדת לאקי'ם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות מן הגהינום - תגובה

אהרון רזון
    28/07/2012

אחרי ההרס הנגרם על ידי שימוש אינטנסיבי במשלשלים, לא בטוח שהעיצה שלי תעזור, אבל כדאי לנצל את עונה ולאכול תאנים טריים בנדיבות בין הארוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו