כל הזמן רעבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הזמן רעבה
    טניה
    15/04/2011

אני אחרי דיאטת הרעבה בה הורדתי עשרות ק"ג, פתאום התחלתי לבלוס ללא הפסקה ומן הסתם העלתי את הכל בחזרה בידיוק באותו הזמן שלקח לי להוריד את זה.
    עכשיו אני מנסה להפסיק ולרדת שוב במשקל ופשוט לא מצליחה. אני כל הזמן רוצה לאכול עוד ועוד, לא משנה כמה אני אוכלת, אני לא חשה שובע. יש לי מן הרגשה מוזרה בגוף, אני עצבנית ולא מרוכזת ואז אני נשברת, אוכלת דברים שמכילים סוכר ושומן ונרגעת...יכול ליהיות שהתמכרתי לסוכר, כי כל הזמן יש לי משיכה למאכלים שמכילים אותו. גם אם אין מאכלים כאלו בסביבה, אני בולסת גם אוכל רגיל לחלוטין.
    מה אני יכולה לעשות כדי "להיגמל"?
    זה לא עניין של כוח רצון, כבר הוכחתי שיש לי המון כוח רצון אבל אני מרגישה שאני עוברת מלחמה פנימית!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל הזמן רעבה

הוספת תגובה

• כל הזמן רעבה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    15/04/2011

טניה שלום,
    דיאטת הרעבה לא בדיוק מראה על כוח רצון. למעשה את נעה על אותו דפוס התנהגות. לאכול הכל או לא לאכול כלום, זו צורת התנהגות מאוד דומה.
    למעשה את צריכה ללכת לטיפול שילמד לך לשלוט, זה לא מה שעשית על ידי דיאטת הרעבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו