טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כבר כמה חודשים שומרת על תפריט מינימלי אחרי ,תקופה של דיאטות כסאח שבהן ראיתי שאיני יורדת במשקל בכלל ורק עושה נזק לעצמי אז חזרתי לאכול מסודר... אבל כבר שבועיים ברצף שאני עולה במשקל...שבוע שעבר 200 גרם והשבוע עוד 300.מאותו תפריט שבהתחלה אפילו קצת ירדתי ממנו...
אני רוצה לשמור על התפריט ולא לחזור אחורה אבל אני גם לא רוצה להמשיך לעלות כל הזמן....
מנסה לומר לעצמי שצומות לא יעזרו...הרי כבר הייתי בסרט שצמתי ולא ירדתי... מה עליי לעשות להמשיך לאכול כרגיל? לצמצם? הרי התפריט כבר דיי מינימלי...
אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את בתת-משקל ונראה שקצב חילוף החומרים שלך נפגע בגלל ההרעבה. טוב שהחלטת לחזור לתזונה שפויה, אבל ייתכן שתמשיכי לעלות במשקל עוד 2-3 ק"ג, וזה המצב הרצוי. על מנת להגביל את העליה ועדיין לאכול בריא בהתאם לנתונים שלך, הכרחי לבצע פעילות גופנית סדירה, רצוי כל יום. זה גם ישפר את חילוף החומרים וההרגשה הכללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים