צריכת קלוריות ומשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת קלוריות ומשקל
    קוראל
    25/04/2011

אני מורן בת 16 ירדתי מספר קילוגרמים לאחר דיאטת כסאח ועכשיו אני צורכת 1400 אני שוקלת 62 וגובהי 171 ס"מ לפני דיאטת הכסאח שנערכה בערך חודש צרכתי 1700 קלוריות ושמרתי על המשקל.. אך אם אני אעלה שוב ל1700 אני אשמור על המשקל?
    אני מקווה שלא פגעתי בbmr שלי .. זוהי דיאטת הכסאח הראשונה והאחרונה שלי ..(שבה אכלתי כל 3 שעות עד 900 קלוריות) אז כמה אני צריכה לצרוך ללא ספורט כדי לשמור על המשקל (ישיבה,שינה...)
    ובכול אתר אפשרי שבו חישבתי יצא לי לצרוך 1700 קלוריות לפחות לשמירה על המשקל וככה זה באמת היה לפני דיאטת הכסאח השאלה אם אני אעלה שוב ל1700... אני אעלה את הקילוגרמים חזרה?
    (הורדתי 3 קילוגרמים בדיאטה הזו) וכשהתחלתי להעלות את הקלוריות לא ראיתי שום סימני השמנה.. , שאלתי כבר רופא אחד מאתר אחר והוא אמר שלא פגעתי בחילוף החומרים כיוון שזה קרה יחסית תקופה קצרה (חודש) וזה קרה פעם אחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכת קלוריות ומשקל

הוספת תגובה

• צריכת קלוריות ומשקל - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    26/04/2011

משקלך תקין ותמיד אבל תמיד צריך לאכול במידה, 900 קלוריות ליום לתקופה קצרה לא יגרמו לך נזק משמעותי ובמיוחד שלא תחזרי על כך שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו