הורדת אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת אחוזי שומן
    יובל
    27/04/2011

שלום
    המטרה שלי היא הורדת אחוזי שומן בגוף והעלאת מסת שריר
    יכול להיות שבגלל שאני רץ ריצות ארוכות אני לא מצליח להוריד אחוזי שומן וגם לא להעלות את המסת שריר?
    בגלל שהאנרגיה נלקחת מהשרירים?
    אם כן מה אפשר לעשות בנושא שאני יוכל להעלות מסת שריר וגם להמשיך עם הריצות ולהוריד אחוזי שומן?
    תודה רבה ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת אחוזי שומן

הוספת תגובה

• הורדת אחוזי שומן - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    27/04/2011

ריצה יכולה מאוד לעזור בהפחתת % שומן.כדי לעלות במקביל את מסת השריר אתה צריך להוסיף גם אימוני כוח (התנגדות) 2-3 בשבוע, ולאכול דיאטה מספקת (אני לא יודעת מה הנתונים שלך), עשירה בחלבון (כ-1.5 גרם חלבון לק"ג).
    אם אתה משלב את שני האימונים יחד, אז מומלץ לעשות אותם לפי סדר החשיבות מבחינתך, כלומר אם המטרה הראשונית היא הרזייה והפחתת % שומן - להתחיל בריצה, ואם העלאת מסת שריר- להתחיל בהתנגדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - המשך

יובל
    27/04/2011

בד"כ אני עושה בין 3 ל5 אימוני כח בשבוע ומשלב 3 פעמים ריצה בשבוע
    אני תמיד מתחיל בכח ואז בריצה
    זה קריטי במה אני יתחיל קודם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה?

יובל
    27/04/2011

??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזיה והעלאת מסת שריר

אהרון רזון
    27/04/2011

לא מתקיימות ביחד. אם אתה בתהליך הורדת משקל, אין מצב שבו זמנית תגדיל את מסת השריר.יתירה מכך, אין דרך למנוע את איבוד השריר במקרה הזה, אלא לבלמו במידה זו או אחרת על ידי אימוני התנגדות אפקטיביים.
    לסיכום: אין הרזיה בלי איבוד שריר, ואין הגדלת מסת השרירים בלי עליה במשקל.
    השיטה היעילה ביותר היא הפרדת אימון הכוח מהאימון האירובי על ידי ביצועם בימים שונים או באותו יום אם הפסקה כמה שיותר ארוכה ביניהם. בשיטה הזאת אין חשיבות לסדר הביצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו