טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום המטרה שלי היא הורדת אחוזי שומן בגוף והעלאת מסת שריר יכול להיות שבגלל שאני רץ ריצות ארוכות אני לא מצליח להוריד אחוזי שומן וגם לא להעלות את המסת שריר? בגלל שהאנרגיה נלקחת מהשרירים? אם כן מה אפשר לעשות בנושא שאני יוכל להעלות מסת שריר וגם להמשיך עם הריצות ולהוריד אחוזי שומן? תודה רבה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ריצה יכולה מאוד לעזור בהפחתת % שומן.כדי לעלות במקביל את מסת השריר אתה צריך להוסיף גם אימוני כוח (התנגדות) 2-3 בשבוע, ולאכול דיאטה מספקת (אני לא יודעת מה הנתונים שלך), עשירה בחלבון (כ-1.5 גרם חלבון לק"ג). אם אתה משלב את שני האימונים יחד, אז מומלץ לעשות אותם לפי סדר החשיבות מבחינתך, כלומר אם המטרה הראשונית היא הרזייה והפחתת % שומן - להתחיל בריצה, ואם העלאת מסת שריר- להתחיל בהתנגדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא מתקיימות ביחד. אם אתה בתהליך הורדת משקל, אין מצב שבו זמנית תגדיל את מסת השריר.יתירה מכך, אין דרך למנוע את איבוד השריר במקרה הזה, אלא לבלמו במידה זו או אחרת על ידי אימוני התנגדות אפקטיביים. לסיכום: אין הרזיה בלי איבוד שריר, ואין הגדלת מסת השרירים בלי עליה במשקל. השיטה היעילה ביותר היא הפרדת אימון הכוח מהאימון האירובי על ידי ביצועם בימים שונים או באותו יום אם הפסקה כמה שיותר ארוכה ביניהם. בשיטה הזאת אין חשיבות לסדר הביצוע.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד