טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בס"ד אני בת 16 ולומדת בתיכון לבצפר אני לוקחת 2 סנדוויצ'ים:הראשון עם טונה במים+מיונז דל קלוריות +2 לחמים קלים והשני עם קוטג' +ירקות הבעי'ה שלי היא שכשאני באה הביתה תוקף אותי רעב ואני אוכלת כל מה שיש ממולי למשל אתמול חממתי נזיד עדשים+ חתיכת בשר ומיד אחריו אכלתי חצי קופסת קרונפלקס (ללא חלב) +ביסלי +במבה ובערב אכלתי 2 די'יסות קוואקר בטעם מי'יפל(עם השקיות בצבע חום) המשקל שלי הוא 61 והגובה 1.70 ולפני חודשים עשיתי דיאטה רצחנית והורדתי 8 קילו לאחר הדיאטה שקלתי 56 אכלתי הרבה קורנפלקסים מזרזי עיכול והתמדתי בדיאטה והפסיק לי המחזור והוא אינו חזר עדי'ין ואני עדי'ין ממשיכה לצרוך מאכלים מזרזי עיכול רציתי לשאול: האם המחזור לא חוזר עקב אכילת הקורנפלקסים מזרזי עיכול
האם במצבי אני יכולה לרדת במשקל האם מומלץ במקרה שכן תכתוב בהודעה הבאה ואני אכתוב מאכלים שאני אוהבת
הרעה (שאת למעשה יודעת) היא שאת עשית דיאטה לא טובה ולא בריאה ("רצחנית") וגם עכשיו את אוכלת רע מאוד. הטובה היא שהמשקל שלך טוב מאוד ואם תזונה נכונה מלווה בפעילות גופנית אפקטיבית תוכלי להחזיר את קצב חילוף החומרים למה שהיה לפני הדיאטה המטורפת, למנוע את המשך ההשמנה ואפילו להוריד 2 ק"ג (יותר מזה לא מומלץ). לגבי הפסקת התקפי הזלילה (תופעה נפוצה) אין פתרונות פלא, צריך תפריט מסודר והרבה משמעת עצמית. האם הדיאטה עשית על דעת עצמך או על ידי איש מקצוע? תארי אותה. תמסרי מה המגבלות שלך,אם יש כאלה ומה ההעדפות שלך. אני אנסה לעזור לך ולהתאים תפריט לנתונים שלך. אני כבר מזהיר אותך שכל מה שאמליץ יהיה כרוך בפעילות גופנית, אחרת חבל על הזמן של שנינו. ב"ה יש מקום לאופטימיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד