טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 33, גובה 163 משקל 64. עד תחילת שנות ה 20 הייתי מאד רזה. רבע עוף. עם השנים השמנתי ומאז אני כל הזמן עושה דיאטות וספורט במטרה להרזות.עד לפני שנתיים היה לי מאד קל להרזות 5-6 קילו והגעת ילמשקל של 55 קילו והייתי מאד מרוצה. בשנתיים האחרונות למרות הדיאטות וההליכות שאני עושה לא רק שאני לא מרזה אני גם עולה במשקל. הדיאטה שלי כוללת באופן קבוע תפריט דל פחמימות וסוכרים למרות למידי פעם אני קצת מרשה לעצמי אבל באמת שלא אוכלת הרבה. איך ייתכן שאני לא מצליחה להרזות מספורט ומדיאטה? עשיתי בדיקה הורמונלית כדי לשלול את האפשרות של שחלות פוליציסטיות וגם בדיקת בלוטת התריס ושתי הבדיקות יצאו תקינות. איך אפשר להוריד במשקל ולמה בעבר זה היה לי יותר קל? האם הגוף שלי כבר ל מגיב לדיאטות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אחרי דיאטות רבות, הגוף שלך למד להתגונן נגד "שוד השומן". דיאטות חוזרות ונישנות, ויש כאלה שיאומרו, דיאטה בכלל, זה מתכון בטוח להשמנה. בכל מחזור הרזיה-השמנה מאבדים מסת שריר ומעלים את אחוז השומן וכתוצאה מכך קצב חילוף החומרים נהיה איטי יותר. גם הגיל אינו משפיע לטובה. את צריכה לעזוב דיאטות ולאמץ אורח חיים בריא לצמיתות, אחרת לא יילך. מצבך סביר, "לפי הספר" אין לך עודף משקל, אבל הכיוון ברור. תזונה נכונה ופעילות גופנית יום יומית של שעה לפחות ישפרו את חילוף החומרים שלך ויגרמו להרזיה. עליך לאכול ארוחות קטנות כל 3 שעות. יש להמנע מדברי מתיקה, דברי מאפה, חטיפים, משקאות ממותקים, גבינות שמנות, אוכל מטוגן, מוצרים מעובדים, חמאה, מרגרינה, בשר שמן. יש לאכול ב"קמצנות" (ורק מלאים) לחם ,אורז, פסטה וכו". התפריט היומי צריך להיות עשיר בירקות בעיקר טריים ולאוכלם לפחות 3 פעמים ביום. נסי תקופה מסויימת להמנע לגמרי מאכילת לחם ופחמימות מרוכזות אחרות ואכלי ירקות ללא הגבלה (גם הם פחמימות מורכבות). אם יתאים לך, זה אמור לתת תוצאות מעודדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד