דיאטה וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה וספורט
    אסנת
    05/05/2011

היי אני בת 24 גובה 1.68 משקל 53 וחצי אני רזה אבל לא מספיק מחוטבת
    ועדין לא מרוצה מהמשקל (לפני ארבעה חודשיים הייתי שני קלו פחות),
    אני מעוניינת להוריד שלוש ארבע קילו, והתחלתי לעשות פעילות גופנית 3 פעמיים בשבוע שזה ארובי ופילאטיס איך אני באמת יגיע ליעד שאני רוצה כי זה נורא קשה להוריד דווקא בגלל שאני רזה יחסית מה לעשות??
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה וספורט

הוספת תגובה

• דיאטה וספורט - תגובה

אהרון רזון
    05/05/2011

את בגבול התחתון של טווח המשקל התקין. לפני ארבעה חודשים היית בתת-משקל, לכן הגוף תקן את עצמו. עכשיו את מתכננת שוב תת-משקל, אפילו עמוק יותר, עם כל הסיכונים
    הבריאותיים לגוף ולנפש. יהיה לך קשה מאוד לרזות, וכאמור גם לא רצוי, אבל רצונך כבודך.
    תצטרכי לבצע פעילות אירובית בעצימות בינונית שעתיים כל יום וגם 2-3 פעמים בשבוע
    פעילות אנאירובית ולהמשיך לאכול כמו עכשיו (בהנחה שהתזונה שלך בריאה).
    קחי בחשבון שהרזיה ללא צורך עלולה להוביל להשמנה עתידית עם קצב חילוף חומרים ירוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר פעילות אניארובית?

אסנת
    08/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימוני כוח עם משקולות,

אהרון רזון
    08/05/2011

קפיצים, גומיות או נגד משקל הגוף. רצוי בחדר כושר תחת הדרכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו