טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ! רציתי לשאול אותך , אני תמיד היתי אוכלת הכל והרוב אוכלת : שווארמה, פיצה , המבורגר . ואני לא שמנה אבל ישלי בטן מלאה והחלטתי להפסיק לאכול מתוקים ודברים שמשמינים והתחלתי לעשות ריצות ערב ולפעמיים גם בוקר , ורציתי לקבל עצה ממך על תזונה נכונה איך לאכול וכמה ארוחות ביום צריך כדי להרזות להוריד בטן (: תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל הכבוד על ההחלטה. זה צעד חשוב. אם את לא רגילה לעשות פעילות גופנית, תתחילי עם הליכות נמרצות, אחרי כמה שבועות תתחילי לשלב ריצה. לגבי יום האכילה שלך, לא כתבת את הנתונים שלך אבל בגדול: תאכלי הרבה ירקות, 3 פרות ביום, הרבה דברי חלב גבינות עד 5% ויוגורטים עד 3%, בשרים לא שמנים, דאגי למתן את מנות הלחם ותוספות ושגם הלחם ובתוספות תיהנה מקמח מלא. לגבי שומנים את יכולה להוסיף כמה מנות של שמן זית, טחינה ואבוקדו.
הבנתי אוקי תודה ! והגבוה שלי הוא : 1.67 משקל 61 אבל הבעיה שברגליים ובידיים אני לא מרזה הכל נעצר אצלי בבטן ובצדדים ואני מאוד רוצה להוריד אותם ! שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אז את במשקל בריא. מותר לך להוריד מס' קג', ובכל מקרה טוב ונכון להתחיל לאכול בריא יותר. כדאי שתוסיפי לפעילות האירבית, גם פעמים בשבוע פעילות כוח בהדרחת מדריך כושר מבין עניין.
בהצלחה,
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים