שלום ! תזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ! תזונה נכונה
    טניה
    07/05/2011

שלום ! רציתי לשאול אותך , אני תמיד היתי אוכלת הכל והרוב אוכלת : שווארמה, פיצה , המבורגר . ואני לא שמנה אבל ישלי בטן מלאה והחלטתי להפסיק לאכול מתוקים ודברים שמשמינים והתחלתי לעשות ריצות ערב ולפעמיים גם בוקר , ורציתי לקבל עצה ממך על תזונה נכונה איך לאכול וכמה ארוחות ביום צריך כדי להרזות להוריד בטן (: תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ! תזונה נכונה

הוספת תגובה

• שלום ! תזונה נכונה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    07/05/2011

טניה שלום,

כל הכבוד על ההחלטה. זה צעד חשוב.
    אם את לא רגילה לעשות פעילות גופנית, תתחילי עם הליכות נמרצות, אחרי כמה שבועות תתחילי לשלב ריצה.
    לגבי יום האכילה שלך, לא כתבת את הנתונים שלך אבל בגדול:
    תאכלי הרבה ירקות, 3 פרות ביום, הרבה דברי חלב גבינות עד 5% ויוגורטים עד 3%, בשרים לא שמנים, דאגי למתן את מנות הלחם ותוספות ושגם הלחם ובתוספות תיהנה מקמח מלא. לגבי שומנים את יכולה להוסיף כמה מנות של שמן זית, טחינה ואבוקדו.

רצוי 3 ארוחות עיקריות ושתי ארוחות ביניים ביום.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה

טניה
    07/05/2011

הבנתי אוקי תודה !
    והגבוה שלי הוא : 1.67 משקל 61 אבל הבעיה שברגליים ובידיים אני לא מרזה הכל נעצר אצלי בבטן ובצדדים ואני מאוד רוצה להוריד אותם !
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    07/05/2011

אז את במשקל בריא. מותר לך להוריד מס' קג', ובכל מקרה טוב ונכון להתחיל לאכול בריא יותר. כדאי שתוסיפי לפעילות האירבית, גם פעמים בשבוע פעילות כוח בהדרחת מדריך כושר מבין עניין.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה פרוסות לחם קל מותר ביום?

שירי
    07/05/2011

לבחורה הרוצה לרזות כ-3 קילו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו