צריכה קצת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה קצת עזרה
    ע
    30/12/2007

שלום

אני בת 30 גובהי 160 ומשקלי 58 אני מאוד רוצה להוריד 6 קילו(לא מצליחה לרדת אותם מאז הלידה, שנתיים)
    א. אשמח אם תעזרו לי עם תפריט
    ב. רציתי לשאול האם פעילות של 20-30 דקות על מכשיר אופניים מועילים או שצריך לעשות יותר?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה קצת עזרה

הוספת תגובה

• ע-צריכה קצת עזרה

אהרון
    30/12/2007

דיאטה ראשונה? אם לא, מתי עשית דיאטה ומה אופיה? מיגבלות, העדפות? תארי את התפריט הנוכחי שלך כולל כמויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אהרון

ע
    30/12/2007

זאת לא דיאטה ראשונה , עשיתי כמה פעמים את הדיאטה של שומרי משקל(רק דיאטות מאוזנות אף פעם לא עשיתי דיאטות כסח) אבל לא הצלחתי להתמיד ולהוריד יותר מ-3 קילו כי אני מאוד אוהבת מתוק וזה תמיד הורס לי.
    אני אנסה לרשום לך מה אני אוכלת ביום (תקח בחשבון שלפחות פעם בשבוע אני נשברת בגלל המתוק שאני מאוד רוצה להוציא מהתפריט)

בוקר 06:30: כוס קורנפלקס

עשר: תפוח
    צהריים 12:00 : שתי כוסות אורז וסלט או 4 פרוסות לחם קל עם חומוס וירקות או סלט עם טונה וביצה

ארבע: קפה עם לחם קל וריבה

ערב 18:30 : 2 לחם קל עם גבינה ולפעמים גם ביצה

לילה 21:00 : כוס קורנפלקס

בנוסף 30 דקות רכיבה על האופניים
    לפני שילדתי כל יום הייתי צועדת בין שעה לשעה וחצי וכך הצלחתי לשמור על המישקל אבל עכשיו אני לא מצליחה לצאת לצעוד לכן אני רוכבת על האופניי כושר בבית(אבל זה לא אותו הדבר)

תודה מראש!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת עזרה

מוניקה קרן
    31/12/2007

שלום,

את מתארת בעיה די שכיחה, של קושי לשמור על המשקל לאחר לידה. לוח הזמנים שהשתנה, סדרי העדיפויות שהוזזו וכו'. אך זה אפשרי וטוב שאת מנסה.

להלן כמה הצעות על סמך מה שסיפרת שאת אוכלת:

בוקר 06:30: כוס קורנפלקס + יוגורט 0% או חצי כוס חלב 1%

9:30: תפוח

צהריים 12:00 : חזה עוף/ פילה דג צלוי/ 2 כדורי בשר לא מטוגנים עם כוס אורז וסלט ירקות
    או
    4 פרוסות לחם קל עם חומוס /חצי קופסת טונה במים

ארבע: קפה עם 2 פרוסות לחם קל ו-2 כפיות ריבה

ערב 18:30 : 2 לחם קל עם גבינה ולפעמים גם ביצה עם סלט ירקות או ירקות חתוכים

לילה 21:00 : פרי + יוגורט 0% או מעדן דיאט או חצי כוס קורנפלקס

חצי שעה רכיבה על אופניים זה מצוין. כמובן שיותר זמן, זה יותר טוב, אך צריך גם להסתדר עם מה שיש.

בהצלחה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ו..עוד שאלה קטנה

ע
    31/12/2007

אם אני אוכל כמו שכתבת לי ואעשה חצי שעה כל יום על האופניים אני ארד בין חצי קילו לקילו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי עוד משהו

ע
    31/12/2007

בבדיקות האחרונות שעשיתי הכולסטרול הטוב שלי היה נמוך לכן אני צריכה לאכול גם אבוקדו, שקדים או אגוזים, אפשר להוסיף 10 שקדים או חצי אבוקדו ביום מבלי לפגוע בירידה?

תודהה רבהה !!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מוניקה קרן
    01/01/2008

אם תפעלי עפ"י ההנחיות, זה קצב ההרזיה הצפוי.

לגבי האבוקדו והשקדים: לא ממליצה כתוספת לתפריט, אלא להמיר במקום מאכל אחר. לדוגמה: אפשר לאכול חצי אבוקדו, במקום הגבינה הביצה בחלק מארוחות הערב. ניתן לאכול 6-7 שקדים בתוספת פרי כארוחת לילה.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו