אין לי יציבות, אני כל הזמן מתחילה ומפסיקה, קשה לי כי אני בזמן האחרון ישנה ביום וערה בלילה.
אז אני לא יודעת מה עליי לעשות, אני מתחילה, שוב מפסיקה כי הדיאטה לא מאוזנת ונכונה.
אני רוצה להתחיל כבר ולהיות יציבה פעם אחת, לעשות את זה נכון, ואני מאוד רוצה, אבל זה כ"כ קשה לי :/ אני מרגישה מאוד רע, ולפעמים חוסר אונים מסויים שאני אחרי כמה ימים פשוט מתייאשת, שוב חוזרת לאכול רגיל, ואז שב אומרת לעצמי שאני אתחיל וחוזר חלילה.
אני רוצה להפוך לאי של יציבות בכל הקשור לחיים שלי, ויש המון מכשולים, אני כ"כ רוצה לנצח בקרב הזה. אני מתחילה את ההליכות, אחרי כמה ימים סתם דוגמא יש לי משהו לעשות ואני לא עושה הליכה באותו יום, אני ישר נשברת ושוב מפסיקה. מה לעשות כדי להיות יציבה סופית? אני מרגישה רע, שבגיל שלי, 21, כל כך צעירה ואני שוקלת משקל של מישהי שאחרי לידה או שתיים. (87).
הלב שלי עמוס מאכזבות מאנשים שבשל העובדה שהשמנתי, לא בחברתי, כי אני כבר לא "כוסית".
אני רוצה לחזור לעצמי, כדי להוכיח קודם כל לעצמי, שאני יכולה, ואחר כך לכל אותם אלה שזלזלו בי אז, שאני יכולה, וביום שאני איראה טוב, גם אם הם ירצו הם לא יחזרו להיות חלק מחיי.
מפה, יש דרך ארוכה, ואני צריכה המון המון כוח. אני לא יודעת מאיפה לקחת אותו.