אהרון, ברצוני להתייעץ איתך..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהרון, ברצוני להתייעץ איתך..
    ליאן
    31/12/2007

ראיתי בערוץ הקניות חגורה שמחטבת את השרירים של הבטן והירכיים
    ועלותה 128 ש"ח. אני מצרפת קישור שתראה את הפרטים, ותאמר לי האם כדאי לי לרכוש אותה?
    http://www.21.tv/arutz/SearchResult.aspx

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליאן - במפורש לא!

אהרון
    31/12/2007

זה גימיק קלאסי עבור עצלנים. רק דיאטה נכונה ו\או פעילות אירובית מורידות שומן, ו רק הפעלה אפקטיבית של השרירים (תרגילים נכונים) מחזקת ומחטבת אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון, אבל אני לא יודעת איך לפעול..

ליאן
    31/12/2007

נגיד ואני עושה הליכה 45 דק' בוקר 45 דק' ערב
    מה עוד לעשות? אין לי כיוון ואני לא יודעת לאן לגשת על מנת להתחיל את הפעילות האירובית.
    אני מרגישה חסרת אונים, זה מייאש, ואני כ"כ רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאן -דפדפי אחורה, הדרכתי אותך

אהרון
    31/12/2007

הליכה נמרצת היא בדיוק פעילות אירובית שאת צריכה. אני לא מבין מה צריך ללמוד בזה. לגבי תרגילי שרירים, הדרכתי אותך ואמרת שאת לא יכולה לקנות משקולת. אלה עולות פחות ממכשיר "הפלא" וגם נותנות תוצאות. כמו כן הדרכתי אותך לגבי תרגילים נגד משקל הגוף. חפשי אחורה. איך מתקדמת הדיאטה? מה השגת עד עכשיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון, אני כל הזמן נשברת..

ליאן
    31/12/2007

אין לי יציבות, אני כל הזמן מתחילה ומפסיקה, קשה לי כי אני בזמן האחרון ישנה ביום וערה בלילה.
    אז אני לא יודעת מה עליי לעשות, אני מתחילה, שוב מפסיקה כי הדיאטה לא מאוזנת ונכונה.
    אני רוצה להתחיל כבר ולהיות יציבה פעם אחת, לעשות את זה נכון, ואני מאוד רוצה, אבל זה כ"כ קשה לי :/ אני מרגישה מאוד רע, ולפעמים חוסר אונים מסויים שאני אחרי כמה ימים פשוט מתייאשת, שוב חוזרת לאכול רגיל, ואז שב אומרת לעצמי שאני אתחיל וחוזר חלילה.
    אני רוצה להפוך לאי של יציבות בכל הקשור לחיים שלי, ויש המון מכשולים, אני כ"כ רוצה לנצח בקרב הזה. אני מתחילה את ההליכות, אחרי כמה ימים סתם דוגמא יש לי משהו לעשות ואני לא עושה הליכה באותו יום, אני ישר נשברת ושוב מפסיקה. מה לעשות כדי להיות יציבה סופית? אני מרגישה רע, שבגיל שלי, 21, כל כך צעירה ואני שוקלת משקל של מישהי שאחרי לידה או שתיים. (87).
    הלב שלי עמוס מאכזבות מאנשים שבשל העובדה שהשמנתי, לא בחברתי, כי אני כבר לא "כוסית".
    אני רוצה לחזור לעצמי, כדי להוכיח קודם כל לעצמי, שאני יכולה, ואחר כך לכל אותם אלה שזלזלו בי אז, שאני יכולה, וביום שאני איראה טוב, גם אם הם ירצו הם לא יחזרו להיות חלק מחיי.
    מפה, יש דרך ארוכה, ואני צריכה המון המון כוח. אני לא יודעת מאיפה לקחת אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאן, את לא לבד.

אהרון
    31/12/2007

לא שזה צריך לנחם אותך, אבל התסכולים והיאוש של הרגשת חוסר האונים הנה תופעה ידועה.
    כפי שאמרתי לך בעבר, העיקר לא להרים ידיים. אולי כדאי לנסות גם יעוץ פסיכולוגי. בהרבה מקרים דומים זה עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ פסיכולוגי מעדיפה שלא.

ליאן
    31/12/2007

יכול להיות שהבעיה שיש לי היא מנטאלית שאני לא מצליחה להכניס לעצמי לראש לעשות את זה, אך יחד עם זאת אני חושבת שניתן לפתור זאת בלי לגשת לפסיכולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו