דיאטה לילד בן שמונה ????????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה לילד בן שמונה ????????
    חסויה
    01/05/2007

אני אמא לילד בן 8,
    הילד שלי תמיד היה ילד בריא כלומר לא רזה ולא שמן, הוא תמיד אהב לאכול אך לא היה שמן כלל ונראה בעל הופעה סבירה.
    בחורף האחרון שמתי לב להרגלי האכילה המופרזים שלו ,ואכן בחודשים האחרונים הוא העלה במשקל, אני לא שקלתי אותו אך זה ניכר מאוד בהופעתו, מידי פעם אני מעירה לו על אכילת יתר או נשנוש מיותר של ממתקים, הערתי לא מתקבלת יפה הוא נעלב וכועס כך שברמה העקרונית איני יודעת אך לטפל בנושא,
    להמשיך להעיר לו מידי יום מפתח מתיחות בבית ותסכול אצל הילד,
    האם אני צריכה לקחת אותו לדיאטה מסודרת דרך קופת חולים,
    או כל גורם עצמאי אחר?????או להניח לו לגדול ולהשאיר את ההיתמודדות הזו לגיל ההיתבגרות,גיל שבו הם מפתחים מודעות עצמית,
    והאיכפתיות באה גם מהם ולא רק מהאמא????
    מה עושים?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה לילד בן שמונה ????????

הוספת תגובה

• דיאטה לילד בן 8

מוניקה קרן
    02/05/2007

שלום,
    המצב שאת מתארת מדאיג. כדאי לנסות לטפל בו עכשיו ולא לדחות לגיל ההתבגרות, עד אז המצב עלול להחמיר, הרגלי האכילה הגרועים יושרשו הרבה יותר ולא בטוח בכלל שתקבלי שיתוף פעולה גבוה יותר מבנך.
    מבחינת טיפול מקצועי, בוודאי שמומלץ. את מוזמנת להכנס לאתר ולהתרשם מהאפשרויות www.drlevy.co.il השאלה האם הילד מעוניין וישתף פעולה. אל תעירי על אכילתו המופרזת, זה במילא לא מביא לתוצאות טובות, לפי מה שאת מספרת. במקום זה, תדאגי להיצע תזונתי בריא יותר. למשל: הנהגת ארוחות מסודרות בבית, כמה שיותר ארוחות משפחתיות משותפות על בסיס יומיומי, שפע ירקות, פירות ומוצרי חלב דלי שומן, הפחתת כמות החטיפים, ממתקים והשתייה הממותקת, אכילה במטבח או בפינת האוכל, בלי נישנושים מול הטלוויזיה והמחשב. השינוי צריך להיות של כל הבית. ילדים בגיל הזה אוכלים מה וכמו שהם רואים סביבם.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו