יש לי שאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה.
    יעלי
    01/01/2008

אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון לשאול אבל ננסה:
    כמה קלוריות שורפים ב:
    *100 כפיפות בטן?
    *שעה של הליכה רגילה(בקצב רגיל.)?
    *20 דקות עלייה במדרגות/20 דקות מדרגה?

ולאהרון:
    אני מבואסת!
    עליתי קילו מפני שכבר 4 ימים ברצף יש לנו ארוחות אבל הקילו באמת עלה בארוחת הסילסטר-עוגות מקונדיטוריות ושוקולד ופחזניות והחולשה שלי: עוגה מקונדיטוריית "שמו" ו.."נשנושים" של החברה בייגל בייגל.
    זה קרקרים ממש קטנים ודקים וטעימים.
    והבעיה הגדולה שעדיין יש לי את זה!! אני מנסה לא לאכול אבל זה קשה ולפעמים אני לוקחת ביס מזה וביס מזה.
    אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה.

הוספת תגובה

• ליעל

אהרון
    01/01/2008

אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון לשאול אבל ננסה:
    כמה קלוריות שורפים ב:
    *100 כפיפות בטן?
    *****שריפה לא משמעותית אבל פעילות אנאירובית חשובה

*שעה של הליכה רגילה(בקצב רגיל.)?
    ***** 0.8 קלוריות לק"ם לכל ק"ג גוף. למשל אם את שוקלת 60 ק"ג והולכת 5 ק"ם:
    0.8*60*5=240 קלוריות

*20 דקות עלייה במדרגות/20 דקות מדרגה?
    ******תלוי בדופק. בדופק 150 לדקה את שורפת כ2-2.5 קלוריות לק"ג ב20 דקות.

ולאהרון:
    אני מבואסת!
    עליתי קילו מפני שכבר 4 ימים ברצף יש לנו ארוחות אבל הקילו באמת עלה בארוחת הסילסטר-עוגות מקונדיטוריות ושוקולד ופחזניות והחולשה שלי: עוגה מקונדיטוריית "שמו" ו.."נשנושים" של החברה בייגל בייגל.
    זה קרקרים ממש קטנים ודקים וטעימים.
    והבעיה הגדולה שעדיין יש לי את זה!! אני מנסה לא לאכול אבל זה קשה ולפעמים אני לוקחת ביס מזה וביס מזה.
    אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.

******אם תמשיכי כך, אפילו שעת הליכה ו20 דקות מדרגה לא ימנעו את ההשמנה.
    עוד מעט טו בשבט אחר כך פורים, פסח, באמצע ימי הולדת, ארוחות משפחתיות, אולי חתונות
    ושמחות אחרות. אם אצלך כל חגיגיה נמשכת לפחות 4 ימים, עשי חשבון בעצמך.
    אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמ..

יעלי
    01/01/2008

קודם כל תודה.
    בקשר לאוףף שלי:
    אני אכלתי ככה רק בגלל הארוחה שמשפחה בכללי אני לא ממש אוכלת ככה, והחג היחיד שאני אוכלת טעים-טעים זה פסח, לא פורים ולא ט"ט בשבט. הבעיה היא שהיה סילבסטר ואצלנו זה אירוע גדול.

נשאר לי הרבה אוכל אבל מצאתי פתרון:
    קודם כל להתאפק כמה שאפשר.
    יש לי שקית "נשנושים"(קרקרים) פתוחה שכל פעם שאני רואה אותה אני מושיטה יד ואוכלת. בהתחלה שמתי את זה בתוך ארון שאני לא אראה אבל זה לא מנע ממני לפתוח את הדלת לכן שמתי את זה על המדף הכי גבוה ככה שאני לא אוכל להושיט יד ולנשנש ואם אני ממש ארצה אני אצטרך לקחת כיסא ולהעלות ולהביא.(אבל אני עצלנית מדי.)
    בקשר לעוגות-את עוגת האייריש קרים שהייתה לנו כבר כמעט סיימנו ככה שממחר או מחרתיים היא כבר לא תהיה. שאר המתוקים- אבא לאט לאט מחסל ואני דוחפת את זה לפה שלו ככה שאני לא אוכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי את הדחיפה לפה של אבא!

אהרון
    01/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח..אמ יש לי עוד שאלה קטנה.

יעלי
    01/01/2008

קודם כל תודה רבה על כל העזרה!
    נשאר מהסילבסטר כמה אוכל בעיקר אוכל לארוחת צהריים אז רציתי לדעת כמה קלוריות יש ב:
    *חצי תפוח אדמה אפוי ללא תוספות של שמן או משו אחר.(אמא שלי לוקחת תפוח אדמה חותכת לחצי,שמה מלח ומכניסה לתנור.)
    *כמה קלוריות יש בסטייק פרגיות.(בגודל קצת יותר גדול מהכף יד לא כולל האצבעות-שאני משערת שזה בערך 5-10 ס"מ.)
    *וכמה קלוריות יש בפרוסת דג לברק?(כמו פרוסה דקה-בינונית של עוגת הבית רק שפה מדובר על הדג.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשית לי חשק ללברק

אהרון
    01/01/2008

חצי תפו"א = 80 ק. (אם השלם היה 200 גר לפני האפיה)
    פרגית אחרי הסרת השומן (יש בו יחסית הרבה שומן) = 130-150 ק.
    רק אתמול אכלתי לברק בגריל ואת גרמת לי לתיאבון. אין כמו לברק שאני אוכל לפחות פעם בשבוע
    מתוך ארבע פעמים דג טרי. אכלי גם את כמה שיותר, זה מזון דיאטתי ובריא מכל הבחינות אם עושים
    אותו ללא טיגון או רוטב. אני לא יודע מהו גודל הפרוסה אבל חצי דג בינוני הוא בערך 150 קלוריות.
    אני מניח שבפרוסה שלך יש 50-60 ק. הוא דג רזה מאוד, עדין ומזין.
    !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח..גמלי בא עכשיו. עוד כמה דברים:

יעלי
    01/01/2008

סטייק פרגית עוף- אני לא יודעת אם זה לאחר הסרת שומן.
    אבא שלי קנה סטייק פרגית וישר שם אותה על המנגל, אז כמה קלוריות זה עכשיו?
    ובקשר לדג- גם אין לי מושג, אני משערת שהוא נעשה צלוי או נעשה בתנור.
    אני מוסיפה תמונה כדי שאולי אתה תדע איך זה נעשה.
    (את הדג תפס ידיד של ההורים שלי והוא הכין אותו לבד.)

קישור: http://img169.imageshack.us/img169/5632/img8862awf1.jpg

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדג נראה משהו

אהרון
    02/01/2008

הוא נעשה בתנור עם ירקות, ועושה רושם ללא שמן. אם ככה ההערכה הקודמת שלי, תקפה.
    אני כמעט בטוח שאבא לא הסיר את שומן הפרגית, אבל חלק מסויים נמס ונשרף על המנגל אבל גם נשאר הרבה. הוסיפי עוד 30 קלוריות למה שאמרתי קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח תודה אהרון! אתה מאוד שימושי.

יעלי
    02/01/2008

חח, אין עלייך! תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על זה לא נתווכח, תענוג לשמוע!

אהרון
    02/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו