טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קוראים לי שני ואני מתאמנת כבר שבועיים בצורה אינטסבית , אני רצה כל בוקר שעה (ריצה במקום) מתיחות וכפיפות בטן שלושה סטים של 40, 30 , 20 ... לגבי התזונה שלי אני אוכלת כל יום 30 גרם של קערת גרנולה או פיטניס עם חצי כוס חלב , 1 אקטביה 0 אחוז , ארוחה מלאה , וארוחת ביניים אם אני רעבה תפוח או ענבים ירוקים , ובערב פרכיות או פתית עם קוטז או גבינה לבנה . יש ימים שבבוקר אני אוכלת ארוחת יותר מלאות שכוללת חביתה עם שני ביצים ירקות חתוכים וגבינה לבנה או סלט טונה . אני לא מצליחה להבין למה אני שומרת כל כך על תזונה וכושר נכון ואני עדיין לא רואה תוצאות במשקל ובהקפיים . אני שוקלת היום 65 והגובה שלי 1.66 ואם אני לא טועה אחוז שומן אצלי בגוף הוא 30 אחוז . בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לראות איזה שהוא שינוי בכדי לדעת שאני עובדת נכון ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי שני שמח לראות שאת משקיעה כל כך יפה באימונים אירוביים. אימונים זה 40 אחוז מהעבודה. אם לא מקפידים על התזונה אז המקסימום שאת יכולה להגיע אליו זה לשמור על המשקל ולא להוריד באופן משמעותי. כדי להגיע לאחוז שומן נאה של 14-18 אחוז שומן,, חשוב מאוד לאכול טוב ונכון . אני מכיר אנשים שעשו כל מני סוגים של דיאטות. הכול תלוי בסופו של דבר בהתמדה. יש שתי דיאטות שמאוד הוכיחו את עצמן עד כמה שראיתי. הדיאטה הראשונה היא דיאטת שש עד שש. משש בבוקר עד שש בערב אוכלים כל מה שרוצים. משש בערב רק ירקות! הדיאטה השניה היא דיאטה צמחונית. אוכלים כמה שרוצים ומתי שרוצים, אבל רק מזון מהצומח. בשני המקרים ראיתי במו עיני שיפור משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי שני, מתוך הדברים שלך לא היה ברור לי בת כמה את (כדי להעריך את תקינות המשקל ואם יש צורך לרדת) מה את אוכלת בצהריים, וגם מה הכמויות בארוחת ערב וביניים. על פניו נשמע שאת לא אוכלת הרבה או אוכלת מספיק כדי לרדת במשקל, אבל לעיתים לגוף לוקח יותר משבועיים "להגיב" לשינוי. עשי רישום מלא של מה שאת אוכלת, השקלי פעם בשבוע באותו היום ובאותה השעה. פעילות גופנית שיכולה לסייע בהרזייה היא פעילות אירובית, כלומר: ריצה, הליכה, רכיבה על אופניים וכו'... סטים של כפיפות בטן עובדים על סיבולת השרירים הפנימיים. הם כמעט לא מגדילים מסת שריר. ההבדלים הם קטנים ואחרי שבועיים קשה לראות אותם.
הפעילות הגופנית שלך יעילה ומתאימה למטרה. הייתי מוסיף גם אימוני משקולות יום כן, יום לא. בוקר: עדיף לגוון עם דגנים טבעים, לא רק מעובדים., למשל שיבולת שועל. הוסיפי גם ירקות.
צהריים: להתחיל את הארוחה עם סלט גדול ומגוון. 2-3 פעמים בשבוע דג טרי צלוי או מבושל. לא כל יום אורז (מלא בלבד), מדי פעם ירקות מבושלים. העוף ללא עור ושומן.
ביניים: זה בסדר
ערב: גם סלט ירקות
את לא רואה בינתיים תוצאות בגלל צבירת נוזלים שמתרחשת בד"כ בשבועות הראשונים של הפעילות הגופנית. המשיכי כך וייתכן מאוד שבהקדם המאוזניים ישמחו אותך.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד