טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בדיאטת "בריאות" בעקבות אלרגיה כבר קרוב לשנה. אני אוכלת מעט, אבל בריא. בעיקר דברים כמו כוסמת, שעועית מש, גריסי פנינה, חלבון ביצה... בעקבות הירידה במשקל (50 ק"ג על 1.63 - ירידה של 8 ק"ג), יש לי בעיה שהשערות שלי בצידי הראש נשברות (כך לפחות טוען הספר) - אני נראית כמו שהייתי בת 6 - יש לי שיער שופע ומלא אבל בצדדים יוצאים שלי "שוונצים" בשפת הרחוב, וזה רק מתגבר. זה ממש מציק לי כי אני מתעוררת בבוקר במצב נוראי ורק ג'ל עוזר לי להסוות את הפאדיחה וכבר נהיה קשה להשתלט. לקחתי כבר שלושה חודשים תוסף תזונה למניעת נשירת שיער שהייתה לי (עכשיו כבר לא נושר) אבל עכשיו סיימתי את החפיסה האחרונה.
רציתי לדעת, מה אני יכולה לעשות, ז"א איזה תכשיר טבעי אני יכולה לקנות בבית מרקחת שיעזור לי להיפטר מהמכה הזו וימנע מהשערות שלי להישבר? איזה ויטמינים חסרים לי שגורמים לזה? האם יש בדיקות דם מסוימות שאני צריכה לעשות כדי לבדוק את זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד