שאלה, אני בת 39 עד לפני חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה, אני בת 39 עד לפני חצי שנה
    גלית
    08/06/2011

הייתי אוכלת שטויות, והכל, אני לא שמנה אלא מלאה. בחצי שנה האחרונה שיניתי לגמרי את התזונה שלי , בעצם עברתי מהפך, אני אוכלת הרבה ירקות, במיוחד פלפל אדום, אני אוכלת בערך 6 תמרים ביום, אגוזי מלך, קרוב לגביע קוטג' ליום, אני שותה המון מים, ועושה פעמיים בשבוע הליכות. ארוחת בוקר וערב שלי עשירות בגבינות וירקות, ואני גם מאוד נהנית מהן, הבעיה שלי היא שאני מדלגת על ארוחת צהריים גם כי אין לי תמיד זמן, וגם כי אני לא רעבה, אני אוכלת בבוקר פלפל +עגבניה + גביע קוטג'. אולם אני כמעט ולא אוכלת בשר, עוף ודגים. האם אני בבעיה ? מה מבין השלושה כדאי שאוכל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת, אם אוכל דגים 3 פעמים

גלית
    08/06/2011

בשבוע, האם זה יספיק בנוסף למה שאני כבר אוכלת, ואפשר לא לאכול בשר ועוף ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת, אם אוכל דגים 3 פעמים - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    09/06/2011

בעקרון כן. אם את אוכלת דגים, הם מכילים חלבון מלא וגם ברזל ו-B12. דג סלומון עשיר ב-B12. תשדלי גם להוסיף כ-4 ביצים לתפריט השבועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את אוכלת בסדר

אהרון רזון
    09/06/2011

לחלוקה ותזמון הארוחות יש חשיבות, אבל משנית. העיקר כמות ואיכות התזונה היומית.
    רצוי לאכול כל יום ארוחת צהריים מסודרת, אבל אם את נאלצת לדלג עליה זה לא נורא.
    לא נורא, בהנחה שזה לא גורם לך לאכול יותר במאזן היומי.
    מומלץ לאכול פעם בשבוע בשר בקר איכותי טרי בנוסף לדג טרי איכותי 3 פעמים בשבוע,
    ואת מסודרת. אם בכל זאת קשה לך עם הבשר, גם דג יעשה את העבודה. נסי 4 פעמים בשבוע, מתוכן 1-2 פעמים סלמון טרי צלוי.יתר התפריט שלך בסדר גמור.
    פעמיים בשבוע הליכה זה טוב, אך לא מספיק. השתדלי להעלות את המינון ואת העצימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו