טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הייתי אוכלת שטויות, והכל, אני לא שמנה אלא מלאה. בחצי שנה האחרונה שיניתי לגמרי את התזונה שלי , בעצם עברתי מהפך, אני אוכלת הרבה ירקות, במיוחד פלפל אדום, אני אוכלת בערך 6 תמרים ביום, אגוזי מלך, קרוב לגביע קוטג' ליום, אני שותה המון מים, ועושה פעמיים בשבוע הליכות. ארוחת בוקר וערב שלי עשירות בגבינות וירקות, ואני גם מאוד נהנית מהן, הבעיה שלי היא שאני מדלגת על ארוחת צהריים גם כי אין לי תמיד זמן, וגם כי אני לא רעבה, אני אוכלת בבוקר פלפל +עגבניה + גביע קוטג'. אולם אני כמעט ולא אוכלת בשר, עוף ודגים. האם אני בבעיה ? מה מבין השלושה כדאי שאוכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לחלוקה ותזמון הארוחות יש חשיבות, אבל משנית. העיקר כמות ואיכות התזונה היומית. רצוי לאכול כל יום ארוחת צהריים מסודרת, אבל אם את נאלצת לדלג עליה זה לא נורא. לא נורא, בהנחה שזה לא גורם לך לאכול יותר במאזן היומי. מומלץ לאכול פעם בשבוע בשר בקר איכותי טרי בנוסף לדג טרי איכותי 3 פעמים בשבוע, ואת מסודרת. אם בכל זאת קשה לך עם הבשר, גם דג יעשה את העבודה. נסי 4 פעמים בשבוע, מתוכן 1-2 פעמים סלמון טרי צלוי.יתר התפריט שלך בסדר גמור. פעמיים בשבוע הליכה זה טוב, אך לא מספיק. השתדלי להעלות את המינון ואת העצימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד