לגבי ספורט והשמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי ספורט והשמנה
    שלמה
    08/06/2011

שלום ,

גובהי הינו 182 ואני שוקל 77 , אני עוסק בפעילות ספורטיבית מרובה , רץ כ 8 - 10 קילומטר בהליכון במכון .

אני שומר על תזונה נכונה , ואוכל בריא , לא אוכל הרבה פחמימות , חוץ מארוחת צהריים , ובערב ארוחה קלה , בבוקר אני אוכל פרוסה אחת לרוב עם גבינה . אני מוריד בסביבות ה 800 קלוריות לאימון אותו אני עושה פעם ביומיים .

למרות כל אילו , אינני מצליח להוריד את שכבת השומן שיש לי בבטן , יש לי 16 אחוז שומן , זה לא הרבה לפי מה שהבנתי , אבל היא מציקה לי מאד , הבנתי שחלק מהמבנה גוף הינו גנטי , אני לא יודע עד מה לעשות , אני עושה הכל , תזונה נכונה , והמון ספורט , אך עדיין לא מצליח להוריד את הבטן עד הסוף ,
    מה אפשר לעשות ?
    האם כפיפות בטן באמת עוזרות במקרים כאלו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי ספורט והשמנה

הוספת תגובה

• לגבי ספורט והשמנה - תגובה

אהרון רזון
    09/06/2011

כפי שהבנת, מבנה הגוף הינו גנטי. כפיפות בטן (ישנם גם תרגילים עוד יותר יעילים) יחזקו את השרירים אך לא יורידו שומן מן הבטן, כי אין אפשרות לכוון את ההרזיה למקום זה או אחר. רק הרזיה כללית תוריד שומן גם מן הבטן. אמנם משקלך ואחוז שומנך תקינים ולא דרושה הרזיה, אבל אם מראה הבטן מציק לך, יש עוד מקום להרזיה ולהורדת אחוז השומן (טווח תקין: 10-20).
    אימון פעם ביומיים אינו מספיק למטרה שלך. אתה צריך פעילות אירובית בעצימות בינונית-גבוהה לפחות שעה כל יום, ושלוש פעמים בשבוע אימוני התנגדות.
    אולי יש מקום גם לשיפור התזונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו