שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לירון
    09/06/2011

יש לי בעיה. יש לי תאבון נורא גדול. תמיד הייתי אכלנית ואכלתי הרבה אבל בתקופה האחרונה אני מרגישה שממש השמנתי. הבעיה העיקרית שלי היא בשעות בין-ערביים. אני אוכלת ארוחת צהריים מלאה, טובה ובריאה (בדרך כלל חזה עוף עם אורז מלא, קינואה, או לחם מלא עם טחינה) ואני שבעה לאחריה, אך שעתיים אחרי אני כבר מרגישה רעב קטן ומתחילה לאכול שטויות ומתוקים.
    איך ניתן לעצור זאת?
    דרך אגב אני לא בעודף משקל. אני שוקלת 53 ק"ג על גובה 165 ס"מ.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    10/06/2011

לירון שלום,

הפיתרון הוא לאכול שתי ארוחות קטנות כל שעתיים אחרי ארוחת צהריים. יכול להיות יוגורט, פרי, פרוסת לחם עם גבינה לבנה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לירון
    10/06/2011

השאלה היא האם זה יפגע בירידה במשקל או בחילוף החומרים?
    לאכול כל שעתיים זה נראה לי המון במסגרת דיאטה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    10/06/2011

טעות לחשוב כך. ההיפך נכון, ארוחות קטנות להיתים קרובות משפרות את ההוצאה הקלורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו