טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 30 משקל 62 גובה 152. אחרי הלידה הראשונה עשיתי את דיאטת שומרי משקל וירדתי כ 15 קילו והגעתי למשקל 52. מאז עברתי לארץ אחרת וילדתי בפעם השניה וכרגע כחצי שנה אחרי הלידה השניה אני במקל 62 ק"ג. שוב חזרתי לתפריט שומרי משקל והפעם הוספתי גם 3 פעמים בשבוע חדר כושר שבו אני משתדלת לעשות פעילות אירובית של בערך שעה (ספינינגף הליכון, אירובי מדרגה וכו). משום מה הירידה היא מאודדדדדד איטית משהו כמו 2 קילו בחודש וחצי ואין לי מושג מה אני לא עושה טוב. אין לי כל כך מאיפה לקזז יותר כי אני אוכל ממש מעט והייתי שמחה לעצות וטיפים מבחינת הספורט והתפריט. האם כדאי להוסיף עוד פעילות אירובית? אני ממש ממש משתדלת אבל התוצאות ממש מאכזבות ואני על סף יאוש אשמח לעזרה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כול טוב שאת יורדת. הקצב לא חשוב אלא ההתמדה ובעיקר השמירה (הרי יש לך נסיון!). אם את רוצה להגביר את הקצב, יש להמשיך לאכול כמו עכשיו, בהנחה שהתזונה שלך בריאה ומתאימה לך, ולהרחיב את הפ"ג לכל יום, רצוי תוך גיוון, לפחות שעה. שחיה של שעה בעצימות בינונית הינה פעילות מצויינת שמניבה תוצאות טובות מאוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אגב יש קשר בין הלידות לקצב הירידה או שזה סתם מיתוס (השומן "נדבק" יותר אחרי לידות) אני אוסיף עוד פעילות גופנית כהמלצתך אבל אין לי בריכה במועדון הכושר איזה עוד סוגי ספורט יניבו תוצאות טובות?
אגב יש קשר בין הלידות לקצב הירידה או שזה סתם מיתוס (השומן "נדבק" יותר אחרי לידות) *****ספק מיתוס, ספק תירוץ. השומן לא "נדבק", אבל לוקח זמן להסדרת האיזון ההורמונלי. יש כאלה שלא מרגישות (כמעט) האטה בקצב ההרזיה אם פועלות נכון.
אני אוסיף עוד פעילות גופנית כהמלצתך אבל אין לי בריכה במועדון הכושר איזה עוד סוגי ספורט יניבו תוצאות טובות? ****הליכה נמרצת עם קטעי ריצה.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד