צריכה עזרה - דיאטה וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה - דיאטה וספורט
    אמא ל2
    13/06/2011

שלום רב,
    אני בת 30 משקל 62 גובה 152.
    אחרי הלידה הראשונה עשיתי את דיאטת שומרי משקל וירדתי כ 15 קילו והגעתי למשקל 52.
    מאז עברתי לארץ אחרת וילדתי בפעם השניה וכרגע כחצי שנה אחרי הלידה השניה אני במקל 62 ק"ג.
    שוב חזרתי לתפריט שומרי משקל והפעם הוספתי גם 3 פעמים בשבוע חדר כושר שבו אני משתדלת לעשות פעילות אירובית של בערך שעה (ספינינגף הליכון, אירובי מדרגה וכו).
    משום מה הירידה היא מאודדדדדד איטית משהו כמו 2 קילו בחודש וחצי ואין לי מושג מה אני לא עושה טוב.
    אין לי כל כך מאיפה לקזז יותר כי אני אוכל ממש מעט והייתי שמחה לעצות וטיפים מבחינת הספורט והתפריט.
    האם כדאי להוסיף עוד פעילות אירובית?
    אני ממש ממש משתדלת אבל התוצאות ממש מאכזבות ואני על סף יאוש
    אשמח לעזרה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה - דיאטה וספורט

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - דיאטה וספורט - תגובה

אהרון רזון
    14/06/2011

קודם כול טוב שאת יורדת. הקצב לא חשוב אלא ההתמדה ובעיקר השמירה (הרי יש לך נסיון!). אם את רוצה להגביר את הקצב, יש להמשיך לאכול כמו עכשיו, בהנחה שהתזונה שלך בריאה ומתאימה לך, ולהרחיב את הפ"ג לכל יום, רצוי תוך גיוון, לפחות שעה. שחיה של שעה בעצימות בינונית הינה פעילות מצויינת שמניבה תוצאות טובות מאוד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אמא ל2
    15/06/2011

אגב יש קשר בין הלידות לקצב הירידה או שזה סתם מיתוס (השומן "נדבק" יותר אחרי לידות)
    אני אוסיף עוד פעילות גופנית כהמלצתך אבל אין לי בריכה במועדון הכושר איזה עוד סוגי ספורט יניבו תוצאות טובות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

אהרון רזון
    15/06/2011

אגב יש קשר בין הלידות לקצב הירידה או שזה סתם מיתוס (השומן "נדבק" יותר אחרי לידות)
    *****ספק מיתוס, ספק תירוץ. השומן לא "נדבק", אבל לוקח זמן להסדרת האיזון ההורמונלי. יש כאלה שלא מרגישות (כמעט) האטה בקצב ההרזיה אם פועלות נכון.

אני אוסיף עוד פעילות גופנית כהמלצתך אבל אין לי בריכה במועדון הכושר איזה עוד סוגי ספורט יניבו תוצאות טובות?
    ****הליכה נמרצת עם קטעי ריצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו