שאלות בקשר לעוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות בקשר לעוף!
    יעלי
    06/01/2008

יש לי שתי שאלות:
    *כשאמא מכינה מרק עוף, היא שמה בסיר מים,בצל לטעם ועוף.
    את העוף אני אוכלת בתור ארוחת צהריים רגילה אבל השאלה שלי קשורה למרק: שאלתי את אמא ממה עשוי המרק, הרי את העוף אני אוכלת אז חוץ ממים מה זה המרק? היא אמרה שזה השומן שיצא מהעוף. רציתי לדעת האם זה נכון וכמה קל' יש בכוס של מרק זה.
    *שאלה שניה: אמא הכינה כרעיים,הכרעיים שוות ללא קצת קל' לכן אני אוכלת את הירך ביום אחד והשוק ביום אחר. הירך יותר גדול מהשוק, וכמות הבשר יותר גדולה או זהה אז איך זה שהשוק יותר קל' מהירך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בקשר לעוף!

הוספת תגובה

• עוף ליעל

אהרון
    06/01/2008

עצה לאמא:
    מרק טעים, מזין ובריא מכיל גם גזר, קישוא, סלרי, פטרוזיליה ושמיר. בקשי מאמא לנסיון להוסיף גם
    את אלה ותראי את ההבדל. צריך לאכול גם את הירקות של המרק, זה משביע ומזין.
    הטעם בא לא מן השומן אלא מהבשר והעצמות. מהשומן בא השומן (של הגוף שלך)!
    צריך להוריד את העור והשומן לפני הבישול. שאריות השומן צפים במרק וצריך לסלק אותן. הכי טוב
    להכין מרק יום מראש, לקרר במקרר ואזי השומן מתקשה וזה קל להסיר אותו לפני החימום.
    אין הבדל משמעותי בערך הקלורי של השוק והירך עם מסלקים את השומן. זה רק עיניין של כמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יעל

ד''ר רוני חרמון
    06/01/2008

אמא תמיד צודקת המרק הוא לא רק מים כמות הקלוריות מאוד קשה לחשב וזה תלוי בגורמים רבים
    לגבי השוק והירך של העוף הקלוריות נספרות לפי קלוריה לגרם בשר ולא משנה מאיזה חלק של שריר הוא בא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו