מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אני יכולה לדעת מה סוג העור שלי?שי 1404/08/2007
היי אחלה פורום..
יש לי כמה שאלות, די הרבה האמת :
*איך אני יודעת מה סוג העור שלי?
*יש אפשרות שיסבירו לי פה איך שמים עיפרון בעיניים? זה ישמע מטומטם אבל אין לי משוג איך עושים את זה..
*אם אני שמה פילינג לפנים כל יום זה רע?
*קניתי לפני כמה ימים סבון פנים.. ואחרי כמה פעמים ששמתי אותו הוא נתן לי תחושה של יובש בפנים בעיקר באזור העיניים והסנטר... חשוב גם להגיד ששמתי את הפילינג והסבון אחד אחרי השני. יכול להיות שזה בגלל זה?
תודהה רבה בכל מקרה וסליחה שזה ארוך (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד תדעי מהו סוג עורך
גיורא שביט08/08/2007הפשוט ביותר תגשי לקוסמטיקאית ותיתן לך את כל ההסברים הנכונים
מכל מקום, בעיקבות גילך, עור הוא בעל עור מעורב או נוטה לשמן (מצח אף סנטר שמן יותר מה שנהוג לקרוא איזור הטי, הוא קרוב לוודאי מבריק יותר,
פילינג מספיק פעם בשבוע ומומלץ לאחר מקלחת,
סבון פנים הינו תחשיר לשימוש יומיומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהמור04/08/2007
פירסמו פה את האודם הזה שמגדיל שפתיים
http://pretty.co.il/productspec.asp?id=80&name=פורמולה_לעיצוב_שפתיים
איפה אני יכולה לרכוש אותו?
ותנו לי בבקשה כמה שיותר טיפים להקטנת האף..תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו זה ממש דחוף אני טסה עוד מעט
מור04/08/2007אני טסה עוד פחות משבוע והתשובה שלכן ממש חשובה לי
תענו בקרוב אחרת אין כבר טעם שתענו .. תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מור.
שירה אוחיון05/08/2007יש שני סוגים של ליפסטיק מגדיל שפתים שאני מכירה.
אחד אפשר להשיג בחברת מאדינה מילאנו כגלוס שקוף ורדרד שעשוי מצ'ילי חריף וזה מה שגורם לשפתים להראות גדולות יותר.
והשני אפשר למצוא בסופרפארם והוא בא או כליפסטיק שקוף (שנראה כמו לובלו) או כגלוס.
אני לא זוכרת את השם המדויק אבל תשאלי את המוכרות הם בטוח יעזרו לך למצוא.
לגבי הקטנה של האף, את צריכה לשים בצידי האף צללית חומה ולטשטש את זה עם המייק-אפ.
זה דורש מיומנות ואני לא ממליצה לעשות את זה לבד (אחרת את תצאי עם שני כתמים חומים על האף ותהיי בטוחה שהאף שלך קטן יותר)
ההבדל נראה טוב יותר בצילומים ונראה פחות טוב במציאות ולכן אני לא ממליצה על הטכניקה הזו אם את לא מאפרת מקצועית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביב02/08/2007
יש לי גבות ממש דלילות ויש בהן קרחות ואני צריכה להדגיש אותם כל הזמן כדיי שיהיו יפות.
שמעתי על שיטה שנקראת הצללה שזה לא חריטה חזקה.
האם אפשר לעשות את זה על שיער הגבות מבלי למרוט את כל הגבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל
רחלי אלמקייס06/08/2007הגבה הינה פריט מאוד חשוב ודומיננטי בפנים מלבד המראה הגבה מעניקה לפנים מסגרת והבעה
לשאלתך בהחלט אפשר ורצוי למלא גבות בשיטת ההצללה מבלי למרוט את הגבה, ההצללה ושיער הגבה משתלבים יחד ומעניקים גוון וגבה חדשה שמתאימה למבנה הפנים של הלקוח,
איפה עושים וכמה עולה?
המחירים נעים בין 900 - 1800 שקלים , על סמך ניסיוני אני מכירה אשת מקצוע מעולה ששמה אורלי חכם היא מורה לקוסמטיקה ומעצבת גבות ממליצה בחום, השאירי לי אימייל אם את מעוניינת ואמסור לך פרטים שלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד להוריד את החצ'קונים?ליאת02/08/2007
שלום , אני בת 14 וישלי הרבה חצ'קונים. ישלי גם המון 'נקודות' קטנות כאלה על המצח(זה גם נקרא חצ'קונים?) , מעל הלחיים(בין האוזן לעין) וזה מאוד מפריע לי. במשך השנה הופיעו לי חצ'קונים גדולים באמצע האף או באמצע המצח , והם היו מאוד בולטים, עכשיו הם מופיעים פחות. בכל מקרה , אני מאוד רוצה להוריד את החצ'קונים ורציתי לדעת מהי השיטה הטובה ביותר?האם חוץ מללכת לקוסמטיקאית אולי לשים משחה נגד חצ'קונים?אני יודעת שחברה שלי שמה ועדיין יש לה הרבה חצ'קונים. שמעתי גם שיש דבר כזה "פילינג" , האם הוא עוזר? שמעתי שאפשר להכין אותו בבית(כיצד?) או לקנות אותו(איפה?) . אשמח לתשובות=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אממממ..
בת 1406/08/2007אינלי שום נקודות שהם שחורות.. זה נקודות בצבע העור פשוט מין בליטות כאלו של העור קצת אדומות כאלה ... ואממ תודה בקשר למשחה ... ועוד שאלה - חצ'קונים נגרמים גם כתוצאה משומן(כלומר למשל אכילת שוקולד) ומליכלוך(כלומר למשל לגעת בידיים מלוכלכות בפנים) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה מייקאפ הכי עמיד בקיץ ?דליה02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי דליה
שירה אוחיון05/08/2007תלוי מה סוג העור שלך.. באופן כללי מומלץ מייק-אפ נוזלי וקל ורצויי כזה שמתיבש מעצמו.
אם עור הפנים שלך זקוק למייק-אפ "כבד" את יכולה לנסות את המיק-אפ פודרה (יש המון חברות שמיצרות אותו)
ואם את צריכה כיסוי דק ועדין של מייק-אפ את יכולה לנסות את המייק-אפ מסדרת FACE AND BODY של חברת MAC הוא נהדר לקייץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייק אפ עמיד במיוחד
גיורא שביט07/08/2007יש כמה ואמנה את העמידים במיוחד
קולור סטיי, ופרפקט קובר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעית קיץנורית01/08/2007
אני הולכת כל יום מתחנת האוטובוס איזה 10 דקות לעבודה, ומוצאת את עצצמי מאדימה מהחום. יש מה לעשות מבחינה קוסמטית בשביל לא להגיע כל כך פרועה ואדומה לעבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאדימה מהחום
דנה ל09/08/2007כמה עצות שמסתכמות באיפור עמיד שמכסה היטב:
1. איסוף שיער עם ג'ל (אם יש לך שיער ארוך).
2. שימוש במייק אפ עמיד כגון: קולור סטיי של רבלון (נוזלי- יש 2 סוגים - לעור יבש ולעור רגיל-שמן)
או- דאבל וור של אסתי לאודר (נוזלי ויש גם מייק אפ פודרה בסדרה שקל לפדר איתו באמצע היום)
או-פול קאבר של גיורא שביט (מוצק,כיסוי גבוה מאוד ועמיד מאוד)
3. שימוש בסומק שאין בו תת גוון אדום- תלוי בגוון עורך- לרבלון יש גווני ורוד-סגול
ללוריאל יש ברונזרים נחמדים ב- 2 צבעים לבלונדיניות או לברונטיות.
4. אודם ו/או תוחם שפתיים- עמידים - מומלץ מסדרת הקולור סטיי של רבלון.
ככלל- מוצרים עמידים, נגישים ובמחירים סבירים (לאחר הנחות שיש כל הזמן) יש לרבלון-סדרת הקולור סטיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך הכי טובחסויה31/07/2007
להסתיר חצ'קונים? אני בת 15 וכל הפנים שלי מלאות בפצעונים. תעזררררררררררררו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
יעל31/07/2007הי
אני משתמשת בסבון פנים וגם פילינג עדין זה טוב...שמה קרם פנים וקרם להורדת חצ'קונים...וביום-יום שמה מייק אפ..גם אני בת15* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנותשיר30/07/2007
שלום,
על פני עורי,ישנן נקודו לבנות עם בליטות קלה מעל העור (יש לציין שאילו אינם פצעי אקנה עם המוגלה)ואני בשנות ה40 לחיי.
כיצד אפשר לטפל בהן?ואם זה קשור לתזונה??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות על העור
נועה02/08/2007לפי התיאור שלך אלו "מיליומים" שהם נקודות שומן קטנות שאין להם נקודת ניקוז החוצה ולכן הם מצטברים על העור. יש לנקז אותן עם מחט אצל קוסמטיקאית ולהתאים מוצרי טיפוח לעור שלך,ייתכן שאת לא מנקה טוב את העור או שאת משתמשת במוצרים לא מתאימים.יש גם נטייה להצטברות של שומן כזה במצב של כולסטרול גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים לבנים בולטים
גיורא שביט08/08/2007מדובר במיליה, את צריכה להוציא אותם בעזרת קוסמטיקאית, מדובר בבליטת שומן קטנות שבמידה ואינך מורידה אותם , עם הזמן יוצרים "חורים" קטנים, בדומה לנקבוביות פתוחות גדולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהסטפני30/07/2007
יש לי גבות ממש דלילות ויש בהן קרחות ואני צריכה להדגיש אותם כל הזמן כדיי שיהיו יפות.
שמעתי על שיטה שנקראת הצללה שזה לא חריטה חזקה.
האם אפשר לעשות את זה על שיער הגבות מבלי למרוט את כל הגבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה..
סטפני30/07/2007אמרו לי שאם אני רוצה שהעור שלי יהיה ממש זוהר אני צריכה לערבב קצת קרם פנים ביחד עם המייק אפ ואז למרוח. את ממליצה על זה??
תודה רבה..:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסקרהויקי29/07/2007
לא משנה איזה מסקרה אני קונה, תמיד נהיים לי גושים על הריסים, מה אפשר לעות כדי שהמסקרה תצא חלקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי..
יעל31/07/2007אולי את משתמשת במסקרה עם מברשת שלא מתאימה לך לריסים?
אני משתמשת במסקרה של חברת LANCOME...אומנם הם יקרים אבל התנסתי במלא מסבקרות שלהם וכל אחת שווה כל שקל!
גם נשארות לאורך זמן וגם יוצא מושלם.. =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסקרה
שירה אוחיון01/08/2007כן, את צודקת.. מסקרה אכן עושה גושים לפעמים. את צריכה מסקרה עם מברשת עדינה.
תנסי את המסקרה של חברת אלמיי. היא מאוד עדינה וקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניםירדן27/07/2007
הייתי עם בניה במשך 9 חודשים ולאחרונה ראיתי כי 2 מציפורני שינו גוון הורדתי את הציפורנים ולתדהמתי גיליתי משהוא יוצא מן הרגיל הרופא אמר שזוהיא פטריה הורדתי מיד את כולם 2 שאלות בפני אך לטפל מלבד אגיספור ? מחזק ציפורנים מומלץ בבקשה עיזרו לי מימי לא סבלתי מפטריה לא נזקקתי אפילו למניקור מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK29/07/2007לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=150 id=link]בניית ציפורניים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה-שאלה לקוסמטיקאית היפיופהמישהו26/07/2007
יש לי אקנה בפנים כבר כמה שנים אני בן 17 +
זה כזה מיאש הם ממש כאלה קבועים על הפנים ולוקח להם יותר מחודש להתרפא לפצע חדש
זה מיאש מה אני יכול לעשות חוץ מרוקוטאןן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
רחלי אלמקייס26/07/2007ראשית צריך לראות קוסמטיקאית כי כל אקנה לגופו ובנוסף לפי מיקום הפצעים ניתן לדעת לפעמים על כל מיני גורמים פנימים שמבאים את האקנה כמו תזונה לקויה בעיות עיכול חוסר בשתיה בעיות הורמונליות וכו'.
באופן כללי במצב אקנה יש לשמור על הגיינה של העור ביתר צומת לב זה אומר רחיצת הפנים בוקר
וערב בסבון שאינו מייבש אמליץ לך על אנטי בק של דרמלוגיקה או סבון גליקולי של אם די פורמולשיין, יש לשים לחות קלילה על בסיס מים על מנת ללחח את העור
יש לדאוג לא לשפשף ולנגב את הפנים בחוזקה על מנת לא לגרום להעברת מוגלה וחידיקים ממקום למקום בעור , עליך לדעת שישנם סוגים רבים לאקנה ולא בכל סוג כולה הקוסמטיקאית להתערב ולטפל , אשמח להיפגש עימך ולתת לך את הייעוץ המתאים לסוג עורך אני נמצאת במספרה של שוקי זיקרי רחוב בן יהודה 183 ת"א או שתשאיר לי את האימייל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחקה לתשובה, קצת דחוףףףתקוה23/07/2007
כיצד ניתן להסיר מייק אפ מבגד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להוריד מייק-אפ
שירה אוחיון25/07/2007זה אמור לרדת בכביסה רגילה במכונה, או בניקויי יבש.
כדי לא להגיע למצב שהבגד מתלכלך מהמייק-אפ, מומלץ לפדר את המייק-אפ בפודרה ואז הוא יבש, ולא מלכלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת דחוףףאביב23/07/2007
פרטים של קוסמטיקאית תותחית!!
בדחיפותתתת
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב
רחלי אלמקייס23/07/2007איפה את גרה ? רישמי לי את האימייל שלך ואעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הדבקת ריסיםיעל22/07/2007
האם הדבקת ריסים יכולה לגרום לנזק כלשהו?
בעקרון אני מתכוונת להדביק ריסים ליום אחד אצל מאפרת אבל האם ניתן להשאיר אותם מודבקים מספר ימים?או שלא מומלץ לישון עימם?
הבנתי שדרך הוצאתם פשוטה (עם מים) אבל הם לא יכולים לקרוע את הריסים הטבעיים שלי?
האם הם משפרים את החזות בשינוי גדול? כלומר: יהיה הבדל רציני במראה אחרי שאדביק אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקת ריסים
שירה אוחיון23/07/2007לא, זה לא מסוכן להדבקה חד פעמית, אבל אני לא הייתי ישנה עם דבק על הריסים... זה יכול לגרום לנשירה, מה גם שהם לא יראו אותו הדבר ביום למחרת.
הם חד פעמיים ונועדו לשעות ספורות ולא לימים.
יש שזירת ריסים שנועדה לכמה שבועות, אבל אין לי מושג איפה עושים את זה וכמה זה עולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
רחלי אלמקייס23/07/2007אני מצטרפת לכל מה שכתבה לך שירה בהחלט לא מומלץ לישון עם הדבקת ריסים זה יכול בנוסף לכל מה שציינה שירה לגרום להתפתחות דלקת עיניים, היום קיים הלהיט החדש בתחום שזירת ריסים
השזירה מתבצעת על הריסים הטבעיות עם חומר שמיועד להישאר על העור מספר שבועות אם ברצונך לנסות כתבי לי את האימייל שלך ואתן לך כתובת לשזירת ריסים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המתענינות בשזירת ריסים
שרי26/07/2007זה דבר בטוח שאינו גורם לנשירת הריסים הטיבעיות ומאוד מומלץ.
אני שוזרת ריסים לכל המעונינות אפשר לצור איתי קשר במייאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקת ריסים טובה
ליאת צוקלו21/02/2009שלום אני מחפשת כבר הרבה זמן מישהי טובה שתדביק לי ריסים לחודש יש המלצות וטלפונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל עוד פרטים על שזירת ריסים.
יעל02/08/2007האם זה כואב? ואיך מתבצע התהליך.
לכמה זמן זה מחזיק וכמה זה עולה פחות או יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשזירת ריסים
רוזי25/02/2009נא ליצור איתי קשר בכתובת הנ"ל, הרני מעוניינת בשזירת ריסים תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריסים צבעוניים
מור11/07/2009מאיפה אפשר להשיג ריסים צבעוניים שמיועדים להדבקה בעיניים ומה מחירם?
תודה למי שיעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריסים צבעוניים
רינת פלג11/07/2009היי מור,
ריסים מלאכותיות בכל מיני סוגים וצבעים ניתן להשיג בכל חנויות האיפור המקצועיות כמו איל מקיאג' וקריולן (ת"א).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)