כניסה לכושר אירובי ובניית תכנית אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה לכושר אירובי ובניית תכנית אימונים
    ליידי פיטנס
    24/04/2018

שלום רב,
    אני בת 26 ומתאמנת ב4 שנים האחרונות לסירוגין (היו תקופות שלמות שלא התאמנתי), כאשר בתקופה האחרונה התחלתי ממש להתמיד בעיקר באימוני כוח (מכשירים בחד"כ) 2-3 פעמים בשבוע ואני מצרפת לזה גם יוגה ופילאטיס. זה שיפר לי את התחושה הכללית בצורה מדהימה!
    אני רוצה לסגל לעצמי אורח חיים בריא וכחלק מזה זה גם נושא הכושר הגופני, התחלתי ללמוד את התחום בוינגייט
    מאד הייתי רוצה לשפר בנוסף לזה כושר אירובי (*ואני מדגישה במינמום זמן ומקסימום יעילות) כלומר, לסגל לעצמי תוכנית אימונים שמתאימה לאורח החיים ולהכנסת פעילויות נוספות ועבודה בהמשך
    כידוע, הליכה למכון כושר וכל ההתארגנות סביב זה עלולה לגזול זמן רב (נכון לעכשיו זה מתאפשר לי, אבל מכוונת לעתיד שבו יהיו לי יותר "עיסוקים")
    אשמח לשמוע עצות וטיפים על שילוב אימון אירובי - משך אימון, סוג אימון ושילובו במידת האפשר עם אימוני כח
    נ.ב- נכון לעכשיו ריצה בחוץ זה מחוץ לתחום..-אבל ריצה על מסילה זה אפשרי בהחלט- במכון
    מודה לכולם ושנדע רק כושר, בריאות ואושר (דבר גורר דבר חח..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• תגובה

נטלי ווקשטיין
    18/06/2018

שלום,
    לא ציינת אם את עוסקת כרגע בפעילות ארובית?
    על מנת לשפר את הכושר הארובי עלייך לעסוק בה מינימום פעמיים בשבוע 20 דקות לפחות בכל פעם, להתחיל במאמץ בינוני ובהדרגה להעלות את המאמץ או את משך האימון. את יכולה לרוץ על המסילה/אופניים/סקי/לשלב בניהם לפני או אחרי אימון הכוח, אם אין לך זמן לפצל את האימונים. כמו כן, ניתן לעשות אימון מחזורי, בו את מבצעת תרגיל או תרגילי כוח ללא מנוחה ובין לבין משלבת את הארובי. כלומר, כוח וארובי לסרוגין . כל מקטע של ארובי לפי הזמן שתחליטי ובמאמץ בינוני-גבוה.
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו