מידע רפואי
פורומים
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- גניקולוגיה ורפואה סינית
- רפואת שיניים לחולים בסיכון
- מיניות האישה, מין נשי
- זאבת, לופוס
- פרחי באך
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- תזונת תינוקות
- תזונה בהריון
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- אורולוגיה, אימפוטנציה
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- פגים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 60 סובלת מהזעה בפניםעדי17/06/2018
שלום רב....מזיעה במהירות. במיוחד בראש ובפנים.
ההזעה גורמת לי לחולשה איומה. יש לי שיער דליל וקצר תוך שניות השיער נדבק לראש. במצב הזה חייבת להגיע הביתה ולשטוף את הראש במים קרים.
מה לעשןת??? זה מאד מגביל אותי בחיי היום יום.
תודה עבור תשובה וייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 60 סובלת מהזעה בפנים.
נטלי ווקשטיין18/06/2018שלום,
לא ציינת האם את מזיעה כתוצאה מפעילות גופנית ואם כן מה את עושה וכמה זמן?
ההזעה היא תגובה פיולוגית נורמאלית של הגוף בזמן פעילות גופנית ואחריה.
לגבי החולשה, במידה ואת עוסקת בפעילות גופנית יכול להיות שעומס האימון גבוה מידי עבורך ו/או שאת לא אוכלת ו/ או שותה מספיק מים.
הייתי מציעה לך ללכת לרופא משפחה ולהתייעץ איתו בנוגע לחולשה.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד