מידע רפואי
פורומים
- כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- כירורגית כלי דם, ורידים
- דיאטה, תזונה נכונה, אכילה רגשית
- פרחי באך
- מחלות המעי הגס
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- רשלנות רפואית
- צמחי מרפא
- איפור וטיפוח
- נוער במצוקה, תמיכה נפשית
- הגנה עצמית, הגנה עצמית לנשים
- ביטוח לאומי
- כושר קרבי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- אימוני HIIT - נכון או מיתוס?ofir27/08/2018
טוב, אז זאת השאלה שמשגעת אותי:
אימוני HIIT - המון מאמרים באינטרנט מדברים על זה שאם עושים אימון כזה, זה יכול לשרוף קלוריות גם 24-48 לאחר האימון.
כתוב שזה אימון מומלץ למי שרוצה להוריד באחוזי השומן ובגדול, לשרוף קלוריות.
השאלות:
1. זה נכון או מיתוס ?
2. אם נכון, אשמח לדוגמאות של אימונים כאלה (חוץ מריצה גם כי אני לא יכול לרוץ בגלל הגב). אופניים ? אליפטי ?
3. אם זה נכון וכן שורפים הרבה אחרי האימון זה נחמד, אבל כמה בערך ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נטלי ווקשטיין28/08/2018אימון היט (HIIT) הנו אימון אינטרוולים בעצימות גבוהה.
ניתן לשלב תרגילים ארובים ואנארובים באימון מסוג זה.
דוגמאות: אימון מחזורי, אימון אינטרוולים בשיטת הפוגות עצימות, אימון קרוספיט, אימון טאבטה.
שריפה קלורית ומשכה לאחר אימון תלויה במספר רב של גורמים, כגון: צריכת חמצן, קצה נשימה, דופק, נפח נשימה, שינה, מתח נפשי ועוד..
ככל שמשך ועצימות האימון יהיו גדולים יותר, צריכת האנרגיה תהיה גבוהה וארוכה יותר אחרי הפעילות.
הייתי ממליצה לך להעזר במאמן, על מנת לבנות אימון שמתאים לך וכדי למנוע פציעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה כללית מאוד...
ofir28/08/2018תודה אבל התשובה מאוד כללית.. לא ספציפית למה ששאלתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?