מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריוןנטע19/11/2015
הי אני שבועיים בדיוק לאחר הזרעה שכללה זריקות,, כל השבוע אני עם בחילות ..עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא פס חלש חלש חלש ,,, רק ביום א יצא לי ללכת לעשות בדיקות דם,, האם יש סיכוי? או שאני מדמינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015סביר מאוד שאינך מדמיינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהההאני :)19/11/2015
אני ממש לחוצה ומפחדת. כרגע שבוע 18+5 בהריון עם תאומים. ובעשרים דקות האחרונות אני מרגישה תנועות למטה ממש בנרתיק ולא כמו שבדרך כלל מרגישה למעלה בבטן. זה מצריך נסיעה לבית חולים? אני ממש חוששת שזה התחלה של משהו לא טוב. זה משהו שיכול לקרות? חשוב לי לציין שזה הריון חמישי אחרי 4 הפלות שמיתוכן לידה אחת שקטה בשבוע 22. תודה רבהההה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אשת מקצוע אבל לאור ההיסטוריה שלך
דנה20/11/2015הייתי הולכת להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה דחופההה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015לאור הרקע הרפואי שלך מתבקשת ביקורת רפואית,ולו רק על מנת להרגיעך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהלירון19/11/2015
ד"ר שלום
האם כאשר רירית הרחם 6 מ"מ בזמן הזרעה האם לקיחת פרוגינובה תגדיל את הרירית? או שזה רק תמיכה לחזק את הרירית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015לאחר ההזרעה ,מדובר רק בתמיכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתלירון19/11/2015
ד"ר שלום
האם מיד לאחר הביוץ רירית הרחם ממשיכה לעלות או לרדת עד קבלת המחזור ? כלומר למשל יומיים לפני הביוץ רירית 6 מ"מ יש סיכוי שהיא תעלה ביומיים שלפני הביוץ עד מס' ימים לאחר הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015בד״כ צפויה עליה נוספת בעובי הרירית לקראת הביוץ,ומכאן והילך נשארת יציבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולדנה19/11/2015
שלום רב,
אני בתהליך של הפרייה חוץ גופית, התחלתי ביום ה- 3 למחזור
עם גונאל אף 300 כל יום.
יש לי ביקורת רק ביום ה- 8 למחזור
הבנתי שחשוב לשתות מים כאשר לוקחים הורמונים לגירוי שחלתי.
השאלה שלי היא הפוכה, האם שתיה מרובה של מים,
כ - 3 ליטר מים ביום יכולה להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015בשלב זה עלייך לשתות באופן רגיל ולא נדרשת שום חריגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה ביוץ?דנה19/11/2015
האם תוכלו לומר אם התרחש ביוץ על סמך התוצאות הבאות:
LH-7.5
FSH-4.4
E- 328
Progesterone-16.3
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם היה ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץאני19/11/2015
יום 12 למחזור
זקיקים בגודל 17,16,13
e2-7157
lh-5.9
prog-3.9
מתי הביוץ? עבר או מחר מחרתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015אם את בטיפול הורמונלי הביוץ יתרחש לאחר מתן האוביטרל(לטעמי-יש לתת אותו למחרת הבדיקה הנוכחית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמרב19/11/2015
שלום
למה יש ציסטות בשחלות
כחודש לאחר הפלה ?
ומה זה אומר לגבי המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015קרובלודאי מדובר בציסטות על רקע הפעילות ההריונית ההורמונאלית-אלו ציסטות שאמורות להיספג במהלך התאפסות התהליך לאחר ההפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטוגסטןליאת19/11/2015
שלום,
שאלה קצת טיפשית, אבל בכל זאת שואלת... אחריי החזרת עוברים..נוטלת 3 פעמים ביום אוטוגסטן 300 מ"ג... קפסולה של 200 מ"ג + 100 מ"ג...
נגמרו לי הקפסולות של 200 מ"ג... האם 3 קפסולות של 100 מ"ג ההשפעה אותו דבר...ואין בעיה עם זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוטוגסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015אותה השפעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טעם לשאיבה?שירן19/11/2015
יש לי שלושה זקיקים 17 ממ 15 ו12 ממ האם יש טעם לשאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש טעם לשאיבה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015בהחלט יש טעם אם גם הפרמטרים ההורמונליים הינם תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם יש טעם לשאיבה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015בהחלט יש טעם אם גם הפרמטרים ההורמונליים הינם תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהמורן18/11/2015
היי אני לפני החזרה, עוד במעקב, לוקחת אסטרופם שלושה פעמים ביום.
משום מה, היום היו לי הפרשות חומות מוגברות על גבול הדמם.
יש לציין שבבדיקת דם ואולטרסאונד שנעשו אתמול , נראה ש-
פרוגסטרון -1.7
ואסטרודיול -358
וביום ראשון, בתחילת השבוע,היה
פרוגסטרון - 3.1
ואסטרודיול - 259
חשוב לציין שגודל הזקיקים אותו הדבר, כאילו שהגוף שלי נתקע
(שני זקיקים- גודל 13 ו-14 , רק הרירית התעבתה מ7 ל 10 ממ)
אגב, בתחילת המעקב, לא לקחתי כלום , אסטרופם נלקח החל מיום ראשון)
כמה שאלות:
מה הקשר להפרשות החומות על גבול הדמם שמופיעים?
האם כדאי לעשות החזרה לאור זה?
ו..מתי צפויי ביוץ? אני רחוקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015נראה שמקור ההכתמה הדמית אינו רירית הרחם ולאור ההתפתחות של רירית הרחם הכול נראה בשלב זה תקין,מועד ההחזרה הינו באחריות הרופא המטפל המשקלל את כל התוצאות שהוא יקבל בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםאני18/11/2015
היי
כאבים כמו מחזור 6 יצים אחרי הזרעה
על מה יכולים להעיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015בשלב זה גם לאור הכאבים כל האפשרויות פתוחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך כאבים
אני19/11/2015האם יכול להיות לאור לקיחת האוטרגוסטן ?(מקווה שכתבתי נכון)
המשך כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/11/2015לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים למסירהשרה18/11/2015
בידי הורמונים
פרגובריס
דקפפטיל
פרגניל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיפה את?
דינה18/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגובריס
מירי10/12/2015היי, האם עדיין ברשותך פרגובריס למסירה? אשמח לקבל אם כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ההורמונים נמסרו ?
Efrohit14/01/2016אם לא אשמח לקבלם
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הפרגובריס, האם עדיין אקטואלי?
pat17/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני18/11/2015
לרופאים שלום בתאריך 15.11 הזרקתי אוביטרל מתי אני יכולה לעשות בדיקה ביתית או בדיקת דם???
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015ב-30/11
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015ב-30/11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגוןלירון18/11/2015
ד"ר שלום
מזריקה פיוריגון 50 כבר יומיים התחלתי ביום ה-4 לווסת ויש לי קצת כאבי ביוץ
מה הסיבה?
לפני 3 שנים נקלטתי בהזרעה ראשונה עם פיוריגון 50 וגם היו כאבי ביוץ ולפני ההזרעה היו כאבים עזים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיוריגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2015לא מדובר בביוץ אלא בתגובה של השחלות המדמה כאבי ביוץ-המשיכי בטיפול לפי הוראות הרו-פא המטפל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)